Mouse Önerisi Kablosuz

Hocam bu baya ince elime oturmaz kötü duruyor.
Post automatically merged:

Zaten kocaman bir mouse istemiyorum minicik mouse da istemiyorum ideal olsun.
https://www.amazon.com.tr/TECH-FG10...b47fd&pd_rd_wg=hGY8L&pd_rd_i=B07WSF1DMW&psc=1 o zaman bunu alın hocam g300s den çok hafif daha küçük ve daha inde ele çok güzel oturuyor

https://www.hepsiburada.com/logitech-m185-kablosuz-mouse-mavi-p-BD300723?magaza=ciftergrup veya bunu bakın ama bu ondan biraz daha küçük

Hocam bu baya ince elime oturmaz kötü duruyor.

Zaten kocaman bir mouse istemiyorum minicik mouse da istemiyorum ideal olsun.
https://www.amazon.com.tr/TECH-FG35...97441&pd_rd_wg=1aQjo&pd_rd_i=B086VGY4TR&psc=1 bunada bakabilirsiniz hocam

Son düzenleme:
Son attığını pek beğenmedim ama üstteki güzel A4 tech olanı beğendim. Logitech m185 yıllar önce kullandım ama şunda piyasada üretilen m185 modellerin eski üretimdeki gibi kaliteli olmadığı söylenmekte. Yani şu anki m185 eski m185 değil diyorlar.

bunların ikisi aynı mouse galiba.
O zaman neden iki model var ki.

Son attığını pek beğenmedim ama üstteki güzel A4 tech olanı beğendim. Logitech m185 yıllar önce kullandım ama şunda piyasada üretilen m185 modellerin eski üretimdeki gibi kaliteli olmadığı söylenmekte. Yani şu anki m185 eski m185 değil diyorlar.

O zaman neden iki model var ki.
bilmedim. belki birisi tek renktir diğeri çok renklidir. bu inceleyen adam 2 modeli tek model gibi incelemiş.

bilmedim. belki birisi tek renktir diğeri çok renklidir. bu inceleyen adam 2 modeli tek model gibi incelemiş.
Zaten aynı gözüküyor tip olarak. Sanırım üstteki a4techi alacağım. Sence nasıl abi alınır mı?

Zaten aynı gözüküyor tip olarak. Sanırım üstteki a4techi alacağım. Sence nasıl abi alınır mı?
kullanmadığım için bir şey diyemem ama 2000dpi her türlü logitechden daha iyidir.

kullanmadığım için bir şey diyemem ama 2000dpi her türlü logitechden daha iyidir.
Yani a4tech bizim eskilerin markası sen de bilirsin abi eskiden her internet kafenin cevre birimleri a4tech olurdu. Dandik olacağını düşününmüyorum pek.

Yani a4tech bizim eskilerin markası sen de bilirsin abi eskiden her internet kafenin cevre birimleri a4tech olurdu. Dandik olacağını düşününmüyorum pek.
bilmez miyim. eski logosu buydu, bütün mahalle aytech derdik. benim ilk bilgisayarımın hem klavyesi hem faresi aytechdi :D ben de kalitesiz olacağını sanmıyorum. yorumlara da bakmak lazım amazonda falan.

A4tech-Logo-1987.jpg

bilmez miyim. eski logosu buydu, bütün mahalle aytech derdik. benim ilk bilgisayarımın hem klavyesi hem faresi aytechdi :D ben de kalitesiz olacağını sanmıyorum. yorumlara da bakmak lazım amazonda falan.

Alıntıyı görüntüle
Ben eski masaüstü bilgisayarımda 6 yıl aynı fareyi kullandım a4tech. Ama işte eskiler eskiden güzeldi derler ya acaba bu durum bu marka için geçerli mi onu çözmek lazım önce.

Ben eski masaüstü bilgisayarımda 6 yıl aynı fareyi kullandım a4tech. Ama işte eskiler eskiden güzeldi derler ya acaba bu durum bu marka için geçerli mi onu çözmek lazım önce.
yorumlarına baktım. genel olarak hep olumlu şeyler yazılmış. olumsuz yazan bir kişi var o da muhtemelen üretim hatasına denk gelmiş, iade etmiş. geri kalan herkes memnun giib.

yorumlarına baktım. genel olarak hep olumlu şeyler yazılmış. olumsuz yazan bir kişi var o da muhtemelen üretim hatasına denk gelmiş, iade etmiş. geri kalan herkes memnun giib.
Anladım abi bunu alacağım teşekkür ederim.

Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Satın aldım. Satın almadan önce sırf elime oturuyor mu rahat mı diye MediaMarka gittim. Şansıma teşhirde vardı. Elime aldım boyut olarak ideal. Ne büyük ne küçük. Tutuşu tam istediğim ayarda. Sadece tıklama sesi eski fareme göre biraz fazla geldi gibi ama benim rahatsız olacağım bir konu değil keza ömrümde sessiz fare kullanmadım. MediaMarkta bunu klavye ile bir satıyorlar maalesef tekli satmıyorlar. Fiyatı da 150 TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,661
Üyeler
190,944
Son üye
Outurn
Geri