Neler Yeni

Mouse önerisi Lazım acil

Koboyoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih sevinç
Arkadaşlar aktif olarak cooler master mm720 kullanıyorum elime küçük geliyor haliyle parmaklarım mouse a sığmıyor ve yüzeye temas ediyor ve cs gibi oyunlarda düzlem kontrolü yapamıyorum mouse umu degiştireceğim ama özellikleri yani sensörü filan olarak ciddi bir fark yaşayabilmem için ne kadar para ödemem gerekli üşenmeyip cevap verirseniz sevinirim.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
M.Rüzgar Özen
Arkadaşlar aktif olarak cooler master mm720 kullanıyorum elime küçük geliyor haliyle parmaklarım mouse a sığmıyor ve yüzeye temas ediyor ve cs gibi oyunlarda düzlem kontrolü yapamıyorum mouse umu degiştireceğim ama özellikleri yani sensörü filan olarak ciddi bir fark yaşayabilmem için ne kadar para ödemem gerekli üşenmeyip cevap verirseniz sevinirim.
1000tl civarina aj 159 pro al

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
taha
mouse ergonomi ile alakalı bişey değil mi ? Ben mi yanlş biliyorum

traviss

80+
hocam sensörlerinde önemi var.
Dediğim gibi ne kadar para ödemem gerekli fark olması için benim bütçem var ama çok para harcamasam mutlu olurum
1.7k çok gelmezse G502 Hero çok güzel bir seçim olabilir seni 2 yıl kadar götürebilecek bir mouse açıkcası şu anki aklım olsa Model O Wireless değil G502 alırdım G502 Hero: https://pckolik.com/urun/910-005471?ref=akakce&v=1.13.4

Koboyoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sensörlerinde önemi var.

1.7k çok gelmezse G502 Hero çok güzel bir seçim olabilir seni 2 yıl kadar götürebilecek bir mouse açıkcası şu anki aklım olsa Model O Wireless değil G502 alırdım G502 Hero: https://pckolik.com/urun/910-005471?ref=akakce&v=1.13.4
Pahalıdan kastım 15 k filandi 1.7 k niye çok gelsin bu devirde tessekurler düşüncen icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam haklısınız birazda sensörü de önemli bence

Top Bottom