Mouse önerisi Lazım acil

Koboyoki

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar aktif olarak cooler master mm720 kullanıyorum elime küçük geliyor haliyle parmaklarım mouse a sığmıyor ve yüzeye temas ediyor ve cs gibi oyunlarda düzlem kontrolü yapamıyorum mouse umu degiştireceğim ama özellikleri yani sensörü filan olarak ciddi bir fark yaşayabilmem için ne kadar para ödemem gerekli üşenmeyip cevap verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar aktif olarak cooler master mm720 kullanıyorum elime küçük geliyor haliyle parmaklarım mouse a sığmıyor ve yüzeye temas ediyor ve cs gibi oyunlarda düzlem kontrolü yapamıyorum mouse umu degiştireceğim ama özellikleri yani sensörü filan olarak ciddi bir fark yaşayabilmem için ne kadar para ödemem gerekli üşenmeyip cevap verirseniz sevinirim.
1000tl civarina aj 159 pro al

mouse ergonomi ile alakalı bişey değil mi ? Ben mi yanlş biliyorum

hocam sensörlerinde önemi var.
Dediğim gibi ne kadar para ödemem gerekli fark olması için benim bütçem var ama çok para harcamasam mutlu olurum
1.7k çok gelmezse G502 Hero çok güzel bir seçim olabilir seni 2 yıl kadar götürebilecek bir mouse açıkcası şu anki aklım olsa Model O Wireless değil G502 alırdım G502 Hero: https://pckolik.com/urun/910-005471?ref=akakce&v=1.13.4

hocam sensörlerinde önemi var.

1.7k çok gelmezse G502 Hero çok güzel bir seçim olabilir seni 2 yıl kadar götürebilecek bir mouse açıkcası şu anki aklım olsa Model O Wireless değil G502 alırdım G502 Hero: https://pckolik.com/urun/910-005471?ref=akakce&v=1.13.4
Pahalıdan kastım 15 k filandi 1.7 k niye çok gelsin bu devirde tessekurler düşüncen icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam haklısınız birazda sensörü de önemli bence

Furylevel z1 yada ajazz 159 pro al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,861
Son üye