Çınar Yaşar
80+ Gold
Çoğu yorumda takılmalar var diyorlar bende seviyorum Gamepower'i ama sorunlu imişher ürünün bir kusurlu malı vardır her üründe bir kötü yorum vardır
Çoğu yorumda takılmalar var diyorlar bende seviyorum Gamepower'i ama sorunlu imişher ürünün bir kusurlu malı vardır her üründe bir kötü yorum vardır
ben yaşamadım ama öyle diyorlarsa öyledirÇoğu yorumda takılmalar var diyorlar bende seviyorum Gamepower'i ama sorunlu imiş
kanka 1 yıl oldu bane kullanıyorum 79 TL'ye almıştım memnunum parayala ömür artıtığı kadar doğru kullanımlada artarBütçe çok kısıtlı eğer ömürlük istiyorsan. Yine sana kalmış ama mouse alacaksan bütçen min. 200 falan olmalı
Teşşekürlerarkadaşalara yazdım bir konunyu okuyun diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka 1 yıl oldu bane kullanıyorum 79 TL'ye almıştım memnunum parayala ömür artıtığı kadar doğru kullanımlada artar
Kanka 200 de fazla geliyor bir mouse için ne bilim alt tarafı arada cs go oynuyorum gta 5 online falan atarım sonra ömürlük istemiyorum tabii ki 2 yıl dayansa bile tamam benim için ama everest inca gibi markalara da güvenim yok şahsenBütçe çok kısıtlı eğer ömürlük istiyorsan. Yine sana kalmış ama mouse alacaksan bütçen min. 200 falan olmalı
bunu öneririm sayfada 1 kötü yorumu var oda 3200 dpi ı az bulmuşTeşşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka 200 de fazla geliyor bir mouse için ne bilim alt tarafı arada cs go oynuyorum gta 5 online falan atarım sonra ömürlük istemiyorum tabii ki 2 yıl dayansa bile tamam benim için ama everest inca gibi markalara da güvenim yok şahsen
Kanka rampage dışında önerin var mı bloody gibi olabilir motospeed gibi ama everest olmasın zorda kalırsam alırım sadece everestibunu öneririm sayfada 1 kötü yorumu var oda 3200 dpi ı az bulmuş