Emir Osman
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Sizce rival600 mouse mü yoksa coolermaster mm711 mi yoksa glorious model o mudur arkadaşlar
o fiyata önerim SENSEI TENSizce rival600 mouse mü yoksa coolermaster mm711 mi yoksa glorious model o mudur arkadaşlar
530 tl bütçem var mouse içinAralarindan rival 600 daha iyi buluyorum ama butce belirtirmisin daha iyi olur
Sensei ten veya ec2 bakabilirsin sensor bakimdan daha çok begeniyorum530 TL bütçem var mouse için
hocam az bakar mısın ? şimdi 2070 superli pc de gysnc olmayan 144hz monitör kullanırsak 144 fps üstüne çıkarsa fps görüntüde yırtılma oluşur mu ? illede gysncli monitör mü almak lazım 144fps üstünde yırtılma olmaması için veya 60 fps altı yırtılma olmaması için zaten 60 fps altı imkansız daHiç biri, ben o fiyata Sensei Ten alırdım.
FreeSync bir monitörde G-Sync açabilirsin zaten.hocam az bakar mısın ? şimdi 2070 superli PC de gysnc olmayan 144hz monitör kullanırsak 144 fps üstüne çıkarsa fps görüntüde yırtılma oluşur mu ? illede gysncli monitör mü almak lazım 144fps üstünde yırtılma olmaması için veya 60 fps altı yırtılma olmaması için zaten 60 fps altı imkansız da
hocam 470 e SENSEI TEN al kalan paranı başka şeye harcarsın vallaha değmez rival 600e rgb sine tav olmayın birde ağırlık ayarlamasına530 TL bütçem var mouse için
Jocam bütçen varsa vg248q diye monitör var asusun 2050 civarı galibahocam az bakar mısın ? şimdi 2070 superli PC de gysnc olmayan 144hz monitör kullanırsak 144 fps üstüne çıkarsa fps görüntüde yırtılma oluşur mu ? illede gysncli monitör mü almak lazım 144fps üstünde yırtılma olmaması için veya 60 fps altı yırtılma olmaması için zaten 60 fps altı imkansız da
ama o tuf monitörde olmuyor muydu ? mesela bunu alıcam https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ olur mu ?FreeSync bir monitörde G-Sync açabilirsin zaten.