Razdrap
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Hayırlı olsun. Yumuşak güzel switchli. İyi tercih bence.Razer viper 3 pro aldım.![]()
Hayırlı olsun. Yumuşak güzel switchli. İyi tercih bence.Razer viper 3 pro aldım.![]()
Tesekkurler bencede iyi tercih gibi duruyor. Maya ile ayni fiyata geldi nerdeyseHayırlı olsun. Yumuşak güzel switchli. İyi tercih bence.
Hayırlı olsun. güzel tercih.Tesekkurler bencede iyi tercih gibi duruyor. Maya ile ayni fiyata geldi nerdeyse
Tesekkur ederim v4u inceledimde v3un optimize edilmis hali yani pek fark yok gibi duruyor. Turkiyede satisida muhtemelen 9 10k olur diye bunu aldim amazondan.Hayırlı olsun. güzel tercih.
Ben 16 ay önce aldım. Gayet güzel mouse ama scroll sorunu çıktı, tekerlek bazen tersine kaydırıyordu. Hemen sıfırıyla değişim sağlandı.Tesekkur ederim v4u inceledimde v3un optimize edilmis hali yani pek fark yok gibi duruyor. Turkiyede satisida muhtemelen 9 10k olur diye bunu aldim amazondan.
Aynen buna güvenerek sipariş verdim, bir de bekletmiyorlar. butik mouse alsam bir sorun çıksa uğraş dur.Ben 16 ay önce aldım. Gayet güzel mouse ama scroll sorunu çıktı, tekerlek bazen tersine kaydırıyordu. Hemen sıfırıyla değişim sağlandı.
Amazon çok iyi.
10 numara mal abi 1 aydır kullanıyorum çok iyi.Razer viper 3 pro aldım.![]()
Bende memnun kalacagimi dusunuyorum. Hayirli olsun gule gule kullan10 numara mal abi 1 aydır kullanıyorum çok iyi.
Nerden aldınızBende memnun kalacagimi dusunuyorum. Hayirli olsun gule gule kullan
Amazondan aldım 500lira indirimle 4929 liraya geliyor siyah modeliNerden aldınız
Benim hic bilgim yokHocam süperlight 2c küçük sanırım onu tavsiye edermisiniz elim küçük biraz