knk bende onu alacaktım bir adam saat 7.30 gelmiş şok markete orda 30 dk beklemiş almışŞok markete gelmişti rampage mouse pad 70x30 ben yeni aldıım kullanıyorum sıkıntısı yok fiyatıda 30 TL
hem şok market hem qp nin yaptığı mousepadlar var hepsinden çok memnunum şoka gelen internette 60tl civarı şoktan almanı tavsiye ederim bulamassan qp'den al istediğin çeşidi hepsi çok iyiŞok markete gelmişti rampage mouse pad 70x30 ben yeni aldıım kullanıyorum sıkıntısı yok fiyatıda 30 TL
knk bende onu alacaktım bir adam saat 7.30 gelmiş şok markete orda 30 dk beklemiş almışhem şok market hem qp nin yaptığı mousepadlar var hepsinden çok memnunum şoka gelen internette 60tl civarı şoktan almanı tavsiye ederim bulamassan qp'den al istediğin çeşidi hepsi çok iyi
razer goliathus var bir bak istersenarkadaşlar mouse pad alacağım 70*30 veya 80*40 mouse pad önerirseniz sevinirim
knk biliyomda pek güvenemedim o mouse pad erazer goliathus var bir bak istersen
bugün şoktan aldım acayip koku var alma sakın burnun kırılır o derece ama güzel kaydırıyorarkadaşlar mouse pad alacağım 70*30 veya 80*40 mouse pad önerirseniz sevinirim