Mouse PAD önerisi bütçem yazıyor

Mirlex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
arkadaşlar maksimum 80 lira bütçem var mouse pad için speedmouse pad öneriniz varmı oyuncu mouse padi

Logitech mouse padin yorumlarına baktım plastik kokusu altında sökülme gibi durumlar varmış o yüzden HP alabilirsin.
Evet sökülme her mousepadde oluyor yapıcak bir şey yok asusda da oluyor dikişsiz olmadığı sürece kenara değersen kalkıyor

Hepsi birbirine benziyor hatta aynı denilebilir hepsi soyuluyor logitech öneririm hem ucuz hem farkı yok bende kullandım sadece kenarları kalktı sakın 404 yapıştırıcı ile yapıştırma erir yoksa mousepad .D
Hocam logitech'in yorumlaeında altında sökülme ve plastik kokusu varmış bilmem okudunuz mu ?

Kalite ile de alakalı değil mi hocam ?
tabii ki de fark eder ama kenarlara değmezsen sorun çıkmaz logitech mousepadim de kalktı kenarları asusda da fakat dikişli de bir tane sorun çıkmadı .D

Kanka özeliği ne bunun bu kadar pahali
Bu fiyatın en iyisi dostum alıp da şikayet edeni görmedim kullanan da var hatta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki de fark eder ama kenarlara değmezsen sorun çıkmaz logitech mousepadim de kalktı kenarları asusda da fakat dikişli de bir tane sorun çıkmadı .D
İşte kalite hocam Asus daha iyi yapmış bu işi :)

Bu fiyatın en iyisi dostum alıp da şikayet edeni görmedim kullanan da var hatta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte kalite hocam Asus daha iyi yapmış bu işi :)
Hayır asusun ki de kalkıyor ama dikişli 30 liralık razer mousepadde sorun çıkmadı henüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,241
Üyeler
189,415
Son üye
Okanmntr
Geri