forum.donanimarsivi.com
hocam zaten butcesi çok değil bence viper mini + 10 15 tl lik bir mouse pad alsınEğer elinize ve tutuşunuza uyuyorsa Aorus M2 öneririm.
mouse pad ise;
🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
17 18. ArasıEl boyutunuz nedir? El boyutunuzu ölçmek için bilek çizginizden orta parmağınızın sonuna kadar ölçüm yapın.
Mouse padi sonradan da alabilirimhocam zaten butcesi çok değil bence viper mini + 10 15 TL lik bir mouse pad alsın
Önerdiğim mouse Pmw 3327 sensöre sahip. Viper mini ile aralarında dağlar kadar bir fark yok.hocam zaten butcesi çok değil bence viper mini + 10 15 TL lik bir mouse pad alsın
Duyduğuma göre razerin kendi sensörü varmış viperdaÖnerdiğim mouse Pmw 3327 sensöre sahip. Viper mini ile aralarında dağlar kadar bir fark yok.
Pmw3359 sensöre sahip.Duyduğuma göre razerin kendi sensörü varmış viperda
Eliniz yukarıdaki Tutuşlardan FingerTip ve/ya Claw ise elinize muhtemelen Viper Mini oturacaktır. Onu öneririm.17 18. Arası
Post automatically merged:
Mouse padi sonradan da alabilirim
Teşekkür ederim peki bu hepsiburadada satılan razer baskılı şeyler kalitesiz miPmw3359 sensöre sahip.
300IPS ve 35G değerlere sahip.
Aorus M2 ise 220IPS 30G.
Kalite farkları vardır fakat arkadaşın bütün parasını mouse'a harcamasını önermem, zira mousepad'de oldukça önemlidir.
Teşekkür ederim önerin içinAlıntıyı görüntüle
Eliniz yukarıdaki Tutuşlardan FingerTip ve/ya Claw ise elinize muhtemelen Viper Mini oturacaktır. Onu öneririm.
Çakma onlar.Teşekkür ederim peki bu hepsiburadada satılan razer baskılı şeyler kalitesiz mi
Öyle olduğunu bildiğim için kalitesiz mi dedim çünkü alanlar begeniyo çakma olsadaÇakma onlar.
ben mesela monster kullanıyorum mouse pad memnunumTeşekkür ederim peki bu hepsiburadada satılan razer baskılı şeyler kalitesiz mi
Post automatically merged:
Teşekkür ederim önerin için