Neler Yeni

Öneri mouse pad önerisi lazım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
90x40 mouse pad alasım var. 40x45 de düşünüyorumda sanırım 90x40 daha iyi olur diye düşünüyorum. mouse logitech g pro superlight bu fps oyunları oynuyorum. ss qck xxl alasım var ama çabuk beyazlıyor filan diyenleri görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum. herkes farklı bir şey diyor. öneri lazım. bütçe belli değil max 500 civarı olursa veya daha uygun iyi olur.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
ss qck xxl veya qck kullandın mı arasındaki fark varmı
kullanmadım net bir şey söyleyemem ama kalitesi beni memnun etti aradaki farka değer mi emin olamadığım için bu modeli almıştım bende

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
3

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
daha önce qck kullandım evet çabuk beyazlıyor yıkadıktan sonra bir süre eski haline dönüyor ama çok kısa süre sonra tekrar beyazlamaya başlıyor şuanda xrades kullanıyorum 120×60 mousepad üreten sadece onlar olduğu için ama memnunum porge veya klasse de alınabilir steelseriesle aradaki fiyat farkına değecek farkları yok. mousepad tierlist yapan bir tane türk adam vardı ytde ona bakmanı öneririm videoda piyasadaki bir çok mousepadi karşılaştırıyor bütçene uygun seçersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.trendyol.com/kl-asse-ma...-sports-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-251999832 bu neden pahalı acaba diğeri 90x40 220 filan 40x45 400 TL :D garip miş
bu normal ürünlerinden çok daha kaliteli çünkü yanlış biliyorsam affola ama mousepadi yurtdışından alıp kendi markaları altında satıyorlar diye biliyorum tedarikçi tarzında yani

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce qck kullandım evet çabuk beyazlıyor yıkadıktan sonra bir süre eski haline dönüyor ama çok kısa süre sonra tekrar beyazlamaya başlıyor şuanda xrades kullanıyorum 120×60 mousepad üreten sadece onlar olduğu için ama memnunum porge veya klasse de alınabilir steelseriesle aradaki fiyat farkına değecek farkları yok. mousepad tierlist yapan bir tane türk adam vardı ytde ona bakmanı öneririm videoda piyasadaki bir çok mousepadi karşılaştırıyor bütçene uygun seçersin

bu normal ürünlerinden çok daha kaliteli çünkü yanlış biliyorsam affola ama mousepadi yurtdışından alıp kendi markaları altında satıyorlar diye biliyorum tedarikçi tarzında yani
peki o küçüklerin kalitesi daha iyi o kalitede büyük üretimi yok mu

Kaliteli çünkü. Bu arada speed mi control mü arıyorsun?
valla knk arasında ne kadar fark var bilmiyorum ki şuan kullandığım baya dandik bişe internet kafe turnuvasından alınma bir şey

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
https://www.trendyol.com/kl-asse-ma...-sports-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-251999832 bu neden pahalı acaba diğeri 90x40 220 filan 40x45 400 TL :D garip miş
kanka aynı kumaş kullanılmıyor bu senin attığın yurtdışında kullanılan espor mousepad lerinin türk bir markanın benzerlerini yapması sonucu satılıyor ama baya kaliteli bir mouse pad kumaşı steelseriesin ki gibi yumuşak değil biraz daha sert ve hybrid yapıya sahip %50 control &50 speed şuan steelseries qck kullanıyorum beyazladı baya mouse pad yakın zamanda bu attığınızdan alıcağım

En İyi Cevap
3
Yüksek dpi kullanıyorsanız control, düşük dpi kullanıyorsanız speed. Ya da yarı yarıya olanlar da var.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
peki o küçüklerin kalitesi daha iyi o kalitede büyük üretimi yok mu

valla knk arasında ne kadar fark var bilmiyorum ki şuan kullandığım baya dandik bişe internet kafe turnuvasından alınma bir şey
o kalitede büyükler yok çünkü olsaydı 1000tl nin altına gelmezdi bir yerde okumuştum bu mousepadi üreten marka sadece bu boyutta o kalite mousepadler ürettiğini ve fiyatı çok pahalı olur diye büyüklerden üretmediğini açıklamıştı

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
o kalitede büyükler yok çünkü olsaydı 1000tl nin altına gelmezdi bir yerde okumuştum bu mousepadi üreten marka sadece bu boyutta o kalite mousepadler ürettiğini ve fiyatı çok pahalı olur diye büyüklerden üretmediğini açıklamıştı
saçmaymış 1000 tl olsun alan alır yinede bence az sayıda üretebilirler.

Yüksek dpi kullanıyorsanız control, düşük dpi kullanıyorsanız speed. Ya da yarı yarıya olanlar da var.
800 dpı valo senside 0,35 sanırım kontrol oluyor

pardon speed

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber