Neler Yeni

Öneri mouse pad önerisi lazım

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
SteelSeries Qck Prism XL kullanıyorum 1.5-2 yıldır şuana kadar bir problem yaşamadım üstüne süt döküldü kola döküldü meyve suyu döküldü ama hiçbirinin izi bile kalmadı beyazlama kısmını anlamadım sadece ne olduğunu bilmiyorum çünkü. Valorant DPI 400 Sens 0.45 gayet memnunum bence alırsan pişman olmazsın.
qck prism xl rgb kullandım , 20. günde felan mouse koyulan kısımın kayganlığı gitti, 30. güne yaklaştığında yarısı beyazlaşmıştı ve mouse kayganlıgı gitmişti. Kullananların neredeyse hepsinde aynı sorunlar var ss mouse pad alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

90x40 mouse pad alasım var. 40x45 de düşünüyorumda sanırım 90x40 daha iyi olur diye düşünüyorum. mouse logitech g pro superlight bu fps oyunları oynuyorum. ss qck xxl alasım var ama çabuk beyazlıyor filan diyenleri görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum. herkes farklı bir şey diyor. öneri lazım. bütçe belli değil max 500 civarı olursa veya daha uygun iyi olur.
Bunu kullanıyorum , bilek koyduğum kısımda hafif beyazlaşmalar oldu ama kayganlıgı hala iyi durumda 1 aydır kullanıyorum yarı control yarı speed bir mouse pad. Klasse pro veya bunu alabilirsin

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
qck prism xl rgb kullandım , 20. günde felan mouse koyulan kısımın kayganlığı gitti, 30. güne yaklaştığında yarısı beyazlaşmıştı ve mouse kayganlıgı gitmişti. Kullananların neredeyse hepsinde aynı sorunlar var ss mouse pad alınmaz.

Bunu kullanıyorum , bilek koyduğum kısımda hafif beyazlaşmalar oldu ama kayganlıgı hala iyi durumda 1 aydır kullanıyorum yarı control yarı speed bir mouse pad. Klasse pro veya bunu alabilirsin
aynı mousepadi 2 yıldır kullanıyorum ne kayganlığı gitti nede yarısı beyazlaştı 2-3 çizik dışında nası öyle olmuş sizinli

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
aynı mousepadi 2 yıldır kullanıyorum ne kayganlığı gitti nede yarısı beyazlaştı 2-3 çizik dışında nası öyle olmuş sizinli
asıl soru seninki nasıl öyle kaldı :D ss kullananların hemen hemen hepsinde beyazlama duydum.

bu 3 ü arasında kaldım. siyah olan daha ağır basıyor ama beyazlama olur mu acaba diye düşünüyorum. 2. ağır basanda 1. olan desen ama sanırım fotoda göründüğü gibi 1. fotoda o kadar canlı durmuyordur. masanın üstünde durduğu gibi duruyorsa baya renk farkı var. kararsız kaldım. 90x40 gönlüm ama bu 480x400 alıp kullanıcam çok rahatsız olursam altınada 90x40 alırım ilerde diye düşünüyorum. sanırım alınabilecek en iyi f/p mouse pad sanırım fps için

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
hocam iyi araştır sırf ışıklı diye verme bu paraları fps oyunu oynuyosan mouse pad kalitesi daha önemli olsun bence

bu dünya desenliyi bi videoda iyi değil baya kötü diye söylemişti mouse pad karşılaştıran birisi

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
hocam iyi araştır sırf ışıklı diye verme bu paraları fps oyunu oynuyosan mouse pad kalitesi daha önemli olsun bence
Yok oynamıyorum

bu dünya desenliyi bi videoda iyi değil baya kötü diye söylemişti mouse pad karşılaştıran birisi
Var mı videosu. Düz olanı da var

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
asıl soru seninki nasıl öyle kaldı :D ss kullananların hemen hemen hepsinde beyazlama duydum.

bu 3 ü arasında kaldım. siyah olan daha ağır basıyor ama beyazlama olur mu acaba diye düşünüyorum. 2. ağır basanda 1. olan desen ama sanırım fotoda göründüğü gibi 1. fotoda o kadar canlı durmuyordur. masanın üstünde durduğu gibi duruyorsa baya renk farkı var. kararsız kaldım. 90x40 gönlüm ama bu 480x400 alıp kullanıcam çok rahatsız olursam altınada 90x40 alırım ilerde diye düşünüyorum. sanırım alınabilecek en iyi f/p mouse pad sanırım fps için
hepsiburadadan alanların fotoğraflı yorumlarına bak görüntüsü gayet iyi oluyor genelde ve bunlar mikro dokuma olduğu için pek beyazlama olmaz diye düşünüyorum

Yok oynamıyorum

Var mı videosu. Düz olanı da var
porge ya da xrades almanı öneririm bu attığının ışığı bozulur 2 haftaya büyük ihtimal

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Klasseden şaşmayın derim fiyat performans :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
hepsiburadadan alanların fotoğraflı yorumlarına bak görüntüsü gayet iyi oluyor genelde ve bunlar mikro dokuma olduğu için pek beyazlama olmaz diye düşünüyorum

porge ya da xrades almanı öneririm bu attığının ışığı bozulur 2 haftaya büyük ihtimal
evet biraz canlı duruyor. düz siyah mı diğerleri mi bilemedim :D normalde beyaz masa monitör siyah mouse siyah klavye alıcam beyaz veya siyah olabilir. bunların yanına kasayıda değişem duruma göre siyah veya beyaz olur dışı muhtemelen. bunların yanına desenli yakışır mı bilemedim :D

Top Bottom