Selamlar kaliteli hemen kenarları dökülmeyen RGB olan ve de klavye ve mouseyi koyup mouseyi De çok rahat alan kalan (ben mouseyi geniş alanda kullanırım)b
300 tlBütçe?
Ölçü olarak kaç x kaç istiyorsunuz hocam , bana kalırsa rgbsiz 90x40 mouse pad alın. Zaten 300tllik bir rgb mouse padden çok iyi bir rgb performansı bekleyemeyiz300 TL
gocam %60 klavye koyucam ama klavyeyi yamuk tutarım ve de mouse için geniş bir alan mouse yide daracık bir yerde oynayamıyorum geniş bir alan lazımÖlçü olarak kaç x kaç istiyorsunuz hocam , bana kalırsa rgbsiz 90x40 mouse pad alın. Zaten 300tllik bir rgb mouse padden çok iyi bir rgb performansı bekleyemeyiz
Bende de %60 klavye var , mouse için dev gibi bir alan kalıyor 90x40 kullanıyorum ben. Rgb mousepad bence çok gereksiz bende kullandım daha önceden bir zaman sonra rahatsız etmeye başladı satıp normal mouse pade geçtim bence normal mousepad alın 90x40 hocam. Olur diyorsanız öneri yapabilirimgocam %60 klavye koyucam ama klavyeyi yamuk tutarım ve de mouse için geniş bir alan mouse yide daracık bir yerde oynayamıyorum geniş bir alan lazım
Hocam rgb öneri yaparsanız severim ben severim ledi odaya da led döşüyorum zatenBende de %60 klavye var , mouse için dev gibi bir alan kalıyor 90x40 kullanıyorum ben. Rgb mousepad bence çok gereksiz bende kullandım daha önceden bir zaman sonra rahatsız etmeye başladı satıp normal mouse pade geçtim bence normal mousepad alın 90x40 hocam. Olur diyorsanız öneri yapabilirim
hocam
Stokta yok ve de bu markayı hiç duymadım kalitesi nasılXrades Rgb Mousepad 90x40 Cm Uyumlu Siyah Oyuncu Gaming Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Rgb Mousepad 90x40 Cm Uyumlu Siyah Oyuncu Gaming Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xrades bu fiyata alabileceğinin en iyisi diye biliyorum rgb olarak.Stokta yok ve de bu markayı hiç duymadım kalitesi nasıl
Kumaş kalitesi nasıl bir bilgin varmiXrades bu fiyata alabileceğinin en iyisi diye biliyorum rgb olarak.
Bedava https://www.n11.com/urun/polosmart-pgm21-isikli-kablolu-gaming-mouse-pad-46075156?magaza=polosmartSelamlar kaliteli hemen kenarları dökülmeyen RGB olan ve de klavye ve mouseyi koyup mouseyi De çok rahat alan kalan (ben mouseyi geniş alanda kullanırım)
300tl