Hocam bu spirit of aim bana yavaş gibi geldi ya dpi ve sens mi arttirsam?800x0.25 bilekten oynuyorum![]()
Hocam bu spirit of aim bana yavaş gibi geldi ya dpi ve sens mi arttirsam?Titrer tabi hocam o sens ne![]()
Hocam bu spirit of aim bana yavaş gibi geldi ya dpi ve sens mi arttirsam?iyi sizin aldiginiz 48 40 boyut gibi biseydi zaten ideal o digeri 50x50 ekstra buyuk isteyenler icin
Hocam bu spirit of aim bana yavaş gibi geldi ya dpi ve sens mi arttirsam?Attack Shark CM02
iade edip baska padde alabilirsiniz wraith kendi urunlerinde iade veriyor 1 aya kadarHocam bu spirit of aim bana yavaş gibi geldi ya dpi ve sens mi arttirsam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu spirit of aim bana yavaş gibi geldi ya dpi ve sens mi arttirsam?
Yok be hocam uğraşmaya gerrek yok kötü değil ama speedde değil hani klasse ile karşılaştırıldığında klasse daha pürüzsüz yüzeyi ama hybrid güzel azıcık dpi arttirirsam iyi oluriade edip baska padde alabilirsiniz wraith kendi urunlerinde iade veriyor 1 aya kadar
klasse esktreme hizli bende de speed padler var ama bi sekilde klasse gene daha hizli onlardan tek kotu yani klassenin hizi sonuyo 2 3 ay kullandiktan sonra camur oluyoYok be hocam uğraşmaya gerrek yok kötü değil ama speedde değil hani klasse ile karşılaştırıldığında klasse daha pürüzsüz yüzeyi ama hybrid güzel azıcık dpi arttirirsam iyi olur
Aldım bile eyv
Spirit of aim aldım onu bir tam deneyimleyeyim sarmazsa bakarım hocam%70 speed %30 control Wraith Ace Storm var hocam veya Freefall MFG v2 modeline bakabilirsiniz bu %60 speed %40 control gibi düşünebilirsiniz
Klasse pro masa boyutunda falan neredeyse ama işlevi yok altlık yapmaktan başka bence mouse için kötüklasse esktreme hizli bende de speed padler var ama bi sekilde klasse gene daha hizli onlardan tek kotu yani klassenin hizi sonuyo 2 3 ay kullandiktan sonra camur oluyo
klasse longtengten bahsediyordum benAldım bile eyv
Spirit of aim aldım onu bir tam deneyimleyeyim sarmazsa bakarım hocam
Klasse pro masa boyutunda falan neredeyse ama işlevi yok altlık yapmaktan başka bence mouse için kötü
Anladım ben 90x40 mı ne olanını almıştım da onu diyorum mouse için iyi değil belkide skatezden olabilir ama orjinali sökmek istemiyorum razer viper ve pronunklasse longtengten bahsediyordum ben
Ama sorun şu mouse padde masam 120*60 kasa masamın üstünde o yüzden üstten çeyrek kısmı kasa altına geliyor klasse pro da yarısına kadar altında kalıyor spirit of aimin klasse proyu kaldirsam mı oradan acabaklasse longtengten bahsediyordum ben
ikisinide ust uste kullaniyorsaniz kaldirin bence klasseyiAnladım ben 90x40 mı ne olanını almıştım da onu diyorum mouse için iyi değil belkide skatezden olabilir ama orjinali sökmek istemiyorum razer viper ve pronun
Ama sorun şu mouse padde masam 120*60 kasa masamın üstünde o yüzden üstten çeyrek kısmı kasa altına geliyor klasse pro da yarısına kadar altında kalıyor spirit of aimin klasse proyu kaldirsam mı oradan acaba
Evet öyle yapcam bugünikisinide ust uste kullaniyorsaniz kaldirin bence klasseyi
Kaldırıp denicem bakayım hocamikisinide ust uste kullaniyorsaniz kaldirin bence klasseyi