Öneri 8k hz mouse ve mouse pad onerisi lazım.

Hocam akko Mongseek M1 V5 geldi teslim aldım yarında razer blackwidow V4 gelecek ama acaba iptal etsem mı bilemedim akko daha kaliteli ve uzun ömürlü deniyor sizin fikriniz nedir?
Akko kalite olarak daha ileride ayrıca 2 tane mekanik klavye almak saçma FPS oyunları odaklıysan 2. klavyeni en azından manyetik almaya bak bana kalırsa.

8k gereksiz 1ms ile 0.125ms arasında 1ms bile fark yok temudan 1k kredi iadesi ile veya kampanyayla aj159/179 pro kovalayabilirsin el boyutuna göre ışıklı şarj standlı şekil bir şey 8k da stabil çalışmadığını söyleyenler var gerek duymadığım için hep 1k da kullandım fps oyunlarında ne artısını ne de eksisini gördüm

8k gereksiz 1ms ile 0.125ms arasında 1ms bile fark yok temudan 1k kredi iadesi ile veya kampanyayla aj159/179 pro kovalayabilirsin el boyutuna göre ışıklı şarj standlı şekil bir şey 8k da stabil çalışmadığını söyleyenler var gerek duymadığım için hep 1k da kullandım fps oyunlarında ne artısını ne de eksisini gördüm
Aj159 pro aldım hocam ben bir beya 1 siyah sahibinden üzerinden Beyaz 2.4 GHz kopuyordu bağlanmıyor bile eşleşmiyordu sattım siyah sorunsuzdu scyrox V8 e geçtim onuda okutup
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akko kalite olarak daha ileride ayrıca 2 tane mekanik klavye almak saçma FPS oyunları odaklıysan 2. klavyeni en azından manyetik almaya bak bana kalırsa.
Hocam daha demin bir ürün iptal ettim Amazon çıldırdı hesaptan çıktı parola sifirlatti siparişleri iptal etti garip şekilde akkodan devam 🤣

Son düzenleme:
Hocam mouse pad ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mouse pad ne önerirsiniz?

Bütçene bağlı. Soa Pro speed veya Wraith Ace Storm bakabilirsin hız için.
Bende şuan giriş seviye mı ne denebilir sanırım klasse pro 90 a bilmem kaç var masanın büyük bir ölçüsünü kaplıyor ESP tiger dot skatez ama istediğim gibi speedlerdeki gibi dönmüyor kaymiyor bütçe sınırsız giriş orta en iyisi diye önerilerini alabilirim

Zaten hybrit'se hybrit yazıyor. ESP tiger ürünlerine bakabilirsin. SOA Pro - Wraith Ace. Tr için çok seçenek yok. Meyers Gaming'de bişiler vardı.

Zaten hybrit'se hybrit yazıyor. ESP tiger ürünlerine bakabilirsin. SOA Pro - Wraith Ace. Tr için çok seçenek yok. Meyers Gaming'de bişiler vardı.
Hocam akko mı marka adı yoksa Mongseek mı? M1 V5 aldım sağlanmmı diye bakayım dedim kutusunda yazıyor da mongseek diye 🤣😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,544
Üyeler
183,134
Son üye
Simeli
Geri