Öneri 8k hz mouse ve mouse pad onerisi lazım.

Neden hocam ya ayrıca akko Mongseek M1 V5 aldım bu gün geliyor razer yarın gelecek razer almamin sebebi full olması knob falan olsun güzel green switch seviyorum dedim hem onu kullanayim tek sistemde hemde akko M1 V5 i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde

sanırım hotswap var V4 de pro sunda ve %75 olanında sadece X modelinde yok sanırım
Genel olarak kötü klavye hotswap olsa da sesi kötü ve gasket yapıda değil. Çok güzel manyetik switch klavyeler alırdın benzer fiyata.

Full boyut klavye yerine harici numpad de alabilirdin. 75 boyut klavye her zaman daha iyidir. Mouse için daha fazla yer açar.

Genel olarak kötü klavye hotswap olsa da sesi kötü ve gasket yapıda değil. Çok güzel manyetik switch klavyeler alırdın benzer fiyata.
Akko Mongseek M1 V5 de aldım ya onuda kullanicam valla önerin varsa 8 k Hz olup %75 mekanik ve manyetik destekli hotswap kablolu kablosuz ürün onuda alayım

Akko Mongseek M1 V5 de aldım ya onuda kullanicam valla önerin varsa 8 k Hz olup %75 mekanik ve manyetik destekli hotswap kablolu kablosuz ürün onuda alayım

Performans olarak wooting'den iyi olan + hotswap + gif eklenebilir ekranlı 75 boyutlu klavye.

Daha ucuz öneri istiyorsan aynı sitede Wraith W75 BBL edition var ona bakabilirsin. Düz sürümlerinin stoğu kalmadı ama outlet'de ucuza açık kutu olarak satışları var.

Performans olarak wooting'den iyi olan + hotswap + gif eklenebilir ekranlı 75 boyutlu klavye.

Daha ucuz öneri istiyorsan aynı sitede Wraith W75 BBL edition var ona bakabilirsin. Düz sürümlerinin stoğu kalmadı ama outlet'de ucuza açık kutu olarak satışları var.
Knob eksik hocam ya birde çok clasic duruyor

Hocam geçen baktım w75 normal birde BBL edition olana da normalleri stok yoktu BBL de 17 sinden sonra gelecek diye vazgeçtim
Outlet ürün kabul edersen kendi outlet sitelerinde sadece kutusu açılmış ürünleri daha ucuzdan satıyorlardı.

Onun dışında eğer Outlet almam dersen Darmoshark TOP75 He iyi bir seçenek manyetik olarak.

Outlet ürün kabul edersen kendi outlet sitelerinde sadece kutusu açılmış ürünleri daha ucuzdan satıyorlardı.
Yok ve hocam wraith in iade politikasina guvenemiyorum ya yoksa güzel ürünler satıyorlar

Kendi ürünlerinde normalde 1 ay boyunca koşulsuz iade şartı sunuyorlar ama dediğim gibi kendi ürünleri için geçerli sadece.
Acaba razer iptal edip W75 mı alsam akko M1 V5 aldım %10 cash bacak ile 4k ya geldi 2 tane %75 klavyem olmuş olur öylede napsam bilemedim

W75 BBL Edition ile normaller arasında çok fark var mı? Sipariş ettim

Kendi ürünlerinde normalde 1 ay boyunca koşulsuz iade şartı sunuyorlar ama dediğim gibi kendi ürünleri için geçerli sadece.
Hocam akko Mongseek M1 V5 geldi teslim aldım yarında razer blackwidow V4 gelecek ama acaba iptal etsem mı bilemedim akko daha kaliteli ve uzun ömürlü deniyor sizin fikriniz nedir?

Geri