Öneri 8k hz mouse ve mouse pad onerisi lazım.

Bu mouse'da güzeldir. Zamnında TR'de yoktu. İnsanlar yurt dışından getirip satıyorlardı burada. Yeni yeni wraith getirmeye başladı
Güzel parasida güzel ürün iron mane benziyor tipi kırmızı olan özellikle sanki ürün marvel karakterlerine benzetilmiş gibi

Aynen boyut genişlik konusunda benzer alışması zor olmaz açıkçası valoranta yonelcem platta gezip saliyorum her seferinde sınırları mı aşıp yücelik falan zorlamayı düşünüyorum
Hocam fps oyunları yetenek oyunudur. Ortalama bir ekipman kullanılarak rahatlıkla İmmo olunabilir. Elbette + olarak size bir şeyler katar. Ama sizi alıp Plattan Yüceliğe kadar çıkarmaz. Orası tamamen sizin elinizde, ben Yücelik elo oyuncusuyum. Arada smurf hesaplarımda takılıyorum ve Gold- Plat eloda en çok gördüğüm şeyler, oyunu bilmemeleri oluyor. Yanlış konumda durmaları, Yanlış peek atmaları, Rotate düzenlerinin olmaması, İletişim kurmamaları vb. Bunları geliştirmek içinde hatalarınızı kabullenmeniz ve özellikle oyunu bilen kişileri (Yayıncı, Pro Oyuncular) izlemeniz gerekir. Mesela bende kusursuz değilim benimde hatalarım var ve ben kabullendim kapasitem buraya kadarmış. Artık zaten çokta oynamıyorum kendimi geliştirecek zamanım yok, sezonda 40 maç ya atıyorum ya atmıyorum.

Viper v3 pro
Gigantus v2

Hocam fps oyunları yetenek oyunudur. Ortalama bir ekipman kullanılarak rahatlıkla İmmo olunabilir. Elbette + olarak size bir şeyler katar. Ama sizi alıp Plattan Yüceliğe kadar çıkarmaz. Orası tamamen sizin elinizde, ben Yücelik elo oyuncusuyum. Arada smurf hesaplarımda takılıyorum ve Gold- Plat eloda en çok gördüğüm şeyler, oyunu bilmemeleri oluyor. Yanlış konumda durmaları, Yanlış peek atmaları, Rotate düzenlerinin olmaması, İletişim kurmamaları vb. Bunları geliştirmek içinde hatalarınızı kabullenmeniz ve özellikle oyunu bilen kişileri (Yayıncı, Pro Oyuncular) izlemeniz gerekir. Mesela bende kusursuz değilim benimde hatalarım var ve ben kabullendim kapasitem buraya kadarmış.
Zaynen şöyle diyim haklısın ekipman aşırı bir fark katmıyor ben her sezon yenilendiğinde 1 maç atıyorum plat atıyor direk sezon boyunca uğraşmıyorum solo kasmak darliyor beni 15 senedir LoL oynuyorum Max çıktığım eko gold falan anca solo kasmak darliyor beni valo ve lolde o yüzden lolde sadece aram takılıyorum emekli mapi valoranttada sezon başı 1 maç atıp normal maçlar da takılıyorum kendi düşüncem benim minimum immo falan olmam lazım bu tabii ki kendi düşüncem ama uğraşmadığım için öyle platta takılıyorum. Birde pratik bende 0 botlara karşı falan yada aimlab takılmak gibi bana göre en iyi pratik normal maçlara el isinana kadar girip ranked dönmek. Main skye Phoenix raze brimstone falan line up falanda bilmiyorum araştırmıyorum bile tamamen tahminlerime dayalı oynuyorum bazen öyle bir performans sergiliyorum ki değişken bu tabii ki sanarsin hileyim ben bile kendime şaşırıyorum kolay oyun bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Viper v3 pro
Gigantus v2
Eko sistem diyosun razer blackwidow V4 aldım yarın elimde olur kulaklık kasa ve koltuk ayrıca masa eksik

Scyrox V8 kullanıyorum ondan daha iyi daha estetik daha ışıklı falan tasarımsal göze cezbedici gelen bir ürün arıyorum birde fps oyuncusuyum mouse pad lazım ESP tiger skatezleri kullanıyorum mouse da rahat kayacak hızlı olacak bir ürün arıyorum mouse dpi 6k ile 12 k arası kullanıyorum oyun içi sens 2 civarı.(valorant-cs2)

Herkes cidden sıradan ürünler atmış.

Zaynen şöyle diyim haklısın ekipman aşırı bir fark katmıyor ben her sezon yenilendiğinde 1 maç atıyorum plat atıyor direk sezon boyunca uğraşmıyorum solo kasmak darliyor beni 15 senedir LoL oynuyorum Max çıktığım eko gold falan anca solo kasmak darliyor beni valo ve lolde o yüzden lolde sadece aram takılıyorum emekli mapi valoranttada sezon başı 1 maç atıp normal maçlar da takılıyorum kendi düşüncem benim minimum immo falan olmam lazım bu tabii ki kendi düşüncem ama uğraşmadığım için öyle platta takılıyorum. Birde pratik bende 0 botlara karşı falan yada aimlab takılmak gibi bana göre en iyi pratik normal maçlara el isinana kadar girip ranked dönmek. Main skye Phoenix raze brimstone falan line up falanda bilmiyorum araştırmıyorum bile tamamen tahminlerime dayalı oynuyorum bazen öyle bir performans sergiliyorum ki değişken bu tabii ki sanarsin hileyim ben bile kendime şaşırıyorum kolay oyun bence.

Eko sistem diyosun razer blackwidow V4 aldım yarın elimde olur kulaklık kasa ve koltuk ayrıca masa eksik
Ekosistem demiyorum, direk tercih diyorum.

Blackwidow V4 keşke almasaymışsın.

Neden hocam ya ayrıca akko Mongseek M1 V5 aldım bu gün geliyor razer yarın gelecek razer almamin sebebi full olması knob falan olsun güzel green switch seviyorum dedim hem onu kullanayim tek sistemde hemde akko M1 V5 i

Birde
sanırım hotswap var V4 de pro sunda ve %75 olanında sadece X modelinde yok sanırım

Geri