Neler Yeni

Mouse pad sizce hangisi?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Yaklaşık 1 yıldır SteelSeries QCK Medium kullanıyorum ve gayet memnunum, mousepad'in üzerinde ne aşınma ne de bir kalkınma oldu.
Önceki mouse padlerime göre en memnun kaldığım f/p mouse pad diyebilirim.
Not aldığım da 79.99 - 89.99₺ idi.
Kısacası : SteelSeries tercih edebilirsin üzmez 💪🏼

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Yani bitek ışıksız o kaldı 😂
Anladım SteelSeries biraz pahalı geldi gözüme 579TL değmez bence. XPG almak daha mantıklı ama ışık olmasada yağ gibi kaysın diyorsan https://www.itopya.com/steelseries-qck-edge-large-mousepad/ öneririm kullanıyorum önceden masa örtüsünde kullanırdım 79TL almıştım adeksstore dan. Baya mouse hafiflemiş hissi oluşturdu koyup deniyimlediğim de, yıllardır masa örtüsünde kullanınca hissi direk belli ediyor.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

BALANCE

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım SteelSeries biraz pahalı geldi gözüme 579TL değmez bence. XPG almak daha mantıklı ama ışık olmasada yağ gibi kaysın diyorsan https://www.itopya.com/steelseries-qck-edge-large-mousepad/ öneririm kullanıyorum önceden masa örtüsünde kullanırdım 79TL almıştım adeksstore dan. Baya mouse hafiflemiş hissi oluşturdu koyup deniyimlediğim de, yıllardır masa örtüsünde kullanınca hissi direk belli ediyor.
Teşekkür ederim. Fakat xl mouse pad bakıyorum. Masam ve bütçem müsait olduğu için artık zevk meselesine dönüştü benim için

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Teşekkür ederim. Fakat xl mouse pad bakıyorum. Masam ve bütçem müsait olduğu için artık zevk meselesine dönüştü benim için
O zaman Steelseries baba net bütçe var ise. Yazılımı ve kenarlarındaki şerit ışıkları baya canlı ve effectleri baya smooth geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak buda 1200x600 masan varsa tam cuk kenar kalmadan sığdırabileceğin halı mousepad :D https://www.itopya.com/steelseries-qck-prism-cloth-3xl-gaming-mouse-pad/

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
steelseries mouse pad alabilirsiniz zaten herkes steelseries kalitesini biliyor herhalde :)

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu

BALANCE

80+ Bronze
knk ben James Donkey aldım diyorumki keşke hyperx yada steelseries alsaymışım içimde kaldı benim ama attığın 2sidie güzel ben olsam steelseries alırdım
Teşekkürler.🙏🏻 Steelseries tercihim oldu. Sipariş işlemini gerçekleştirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,667
Üyeler
163,534
Son üye
seneranli
Top Bottom