Nasıl yapılıyor?Her mouse'ta olmaz o maalesef.
Logitech ve Steelseries mouse'larda yapıldığını çok gördüm, başka hangi markaların mouse'larıyla yapılıyor bilmiyorum.
Peki hocam onların driverlarına özel bir durum mu yoksa başka bir şekilde mi yapılıyor?Her mouse'ta olmaz o maalesef.
Logitech ve Steelseries mouse'larda yapıldığını çok gördüm, başka hangi markaların mouse'larıyla yapılıyor bilmiyorum.
o mouseların sunduğu bi özellik, çoğu mouse da olmazPeki hocam onların driverlarına özel bir durum mu yoksa başka bir şekilde mi yapılıyor?
Mouse'a göre değişir, Steelseries'te nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Logitech'te G HUB'dan veya Logitech Gaming Software'den yapılıyordu, tam detaylı hatırlamıyorum ama.Nasıl yapılıyor?
Kendi yazılımları var ya G HUB, Steelseries Engine gibi, onlardan yapılıyor.Peki hocam onların driverlarına özel bir durum mu yoksa başka bir şekilde mi yapılıyor?
Ne yazık ki Logitech ya da SS değil ama yapacak bir şey yok rainbow efektine devamke .Mouse'a göre değişir, Steelseries'te nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Logitech'te G HUB'dan veya Logitech Gaming Software'den yapılıyordu, tam detaylı hatırlamıyorum ama.
G102 Prodigy kullanırken GTA V'ye ayarlamıştım net hatırlıyorum, karakter değişince mouse farklı renk yanıyordu .
Kendi yazılımları var ya G HUB, Steelseries Engine gibi, onlardan yapılıyor.
Mouse neydi?
Bende de G203 var. Youtube'da videosu var mıdır cs go için?Mouse'a göre değişir, Steelseries'te nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Logitech'te G HUB'dan veya Logitech Gaming Software'den yapılıyordu, tam detaylı hatırlamıyorum ama.
G102 Prodigy kullanırken GTA V'ye ayarlamıştım net hatırlıyorum, karakter değişince mouse farklı renk yanıyordu .
Mouse neydi?
Bilmiyorum, G HUB ayarlarında gezin biraz, bulursun.Bende de G203 var. Youtube'da videosu var mıdır cs go için?
Light Sync olabilir ismi (emin değilim-sallıyor da olabilirim)Bilmiyorum, G HUB ayarlarında gezin biraz, bulursun.
Acaba r6 da olur mu merak ettim veya apexteMouse'a göre değişir, Steelseries'te nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Logitech'te G HUB'dan veya Logitech Gaming Software'den yapılıyordu, tam detaylı hatırlamıyorum ama.
Mouse neydi?
Mouse'a göre değişebilir, orasını bilmiyorum, onu kendiniz deneyeceksiniz .Acaba r6 da olur mu merak ettim veya apexte
G102 Var aslında sadece ateş ederken veya damage yerken renk değiştirsin yeter veya defuser kurduğum zaman mouseun mavi renkte yanıp sönmesi aşırı hoş dururMouse'a göre değişebilir, orasını bilmiyorum, onu kendiniz deneyeceksiniz .