Neler Yeni

Mouse RGB’sini CS GO cana göre ayarlamak.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Yani ben mi yanlış hatırlıyorum bir videoda adamın canı fullken mesela yeşil oluyordu RGB sonra sarı kırmızı diye gidiyordu can azaldıkça bu her mouse da oluyor mu oluyorsa nasıl yapılır yoksa böyle bir şey komple yok mu?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Her mouse'ta olmaz o maalesef.
Logitech ve Steelseries mouse'larda yapıldığını çok gördüm, başka hangi markaların mouse'larıyla yapılıyor bilmiyorum.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her mouse'ta olmaz o maalesef.
Logitech ve Steelseries mouse'larda yapıldığını çok gördüm, başka hangi markaların mouse'larıyla yapılıyor bilmiyorum.
Peki hocam onların driverlarına özel bir durum mu yoksa başka bir şekilde mi yapılıyor?

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Nasıl yapılıyor?
Mouse'a göre değişir, Steelseries'te nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Logitech'te G HUB'dan veya Logitech Gaming Software'den yapılıyordu, tam detaylı hatırlamıyorum ama.
G102 Prodigy kullanırken GTA V'ye ayarlamıştım net hatırlıyorum, karakter değişince mouse farklı renk yanıyordu :D.
Peki hocam onların driverlarına özel bir durum mu yoksa başka bir şekilde mi yapılıyor?
Kendi yazılımları var ya G HUB, Steelseries Engine gibi, onlardan yapılıyor.
Mouse neydi?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse'a göre değişir, Steelseries'te nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Logitech'te G HUB'dan veya Logitech Gaming Software'den yapılıyordu, tam detaylı hatırlamıyorum ama.
G102 Prodigy kullanırken GTA V'ye ayarlamıştım net hatırlıyorum, karakter değişince mouse farklı renk yanıyordu :D.

Mouse neydi?
Ne yazık ki Logitech ya da SS değil ama yapacak bir şey yok rainbow efektine devamke :D.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

Mouse neydi?
Bende de G203 var. Youtube'da videosu var mıdır cs go için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Mouse neydi?
Acaba r6 da olur mu merak ettim veya apexte

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Mouse'a göre değişebilir, orasını bilmiyorum, onu kendiniz deneyeceksiniz :D.
G102 Var aslında sadece ateş ederken veya damage yerken renk değiştirsin yeter veya defuser kurduğum zaman mouseun mavi renkte yanıp sönmesi aşırı hoş durur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,554
Üyeler
167,152
Son üye
murrershark11
Top Bottom