Neler Yeni

Mouse secimi hakkında yardım

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Bütçeniz tam olarak kaç ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@#include<user>
Tam olarak gülücük atmandaki sebep nedir ?
Kazı kazan oynuyoruz gibi yorum yapmışsın. Belli mouselar kullanıcıların %99'unda sorunsuzdur, bu firma başarısıdır ve şans değildir, şans olan o %1'deki kötü denk gelendir. Teknoloji şanstır lafı ben cahilim ve bir cacık bilmeden her şeyi alıyorum bazısı iyi çıkıyor demekten farksız. SU630 alıp şansa bak ya sorunlu çıktı diyen tipler gözümün önüne geldi.

DaffyGraphic

80+ Silver
Kazı kazan oynuyoruz gibi yorum yapmışsın. Belli mouselar kullanıcıların %99'unda sorunsuzdur, bu firma başarısıdır ve şans değildir, şans olan o %1'deki kötü denk gelendir. Teknoloji şanstır lafı ben cahilim ve bir cacık bilmeden her şeyi alıyorum bazısı iyi çıkıyor demekten farksız. SU630 alıp şansa bak ya sorunlu çıktı diyen tipler gözümün önüne geldi.
Ne anlatıyorsun sen ya ?
Deneyimlerimi anlatıyorum.
Bazen sorunlu gelebiliyor ürünler.
Herhangi bir kişiye cahil demeye hakkın yok.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Ne anlatıyorsun sen ya ?
Senin başına geldiyse herkesin başına gelir diye bir şey yok. Bilmiyor ve inat ediyorsan cahilsindir, bazen dediğin şeyin sıklığı bin üründe 3 anca oluyor eğer marka-ürün güveni sağlanmışsa. 6 sigma cart curt yalan senin kafaya göre, her şey şans yeğenim.

Tipe bak.

Ne anlatıyorsun sen ya ?
Git Çin'den ne olduğu belirsiz 1000 ürün al %50'si çöp çıkar, ben de Logitech'ten seçerek ürün alayım acaba hiç çöp çıkar mı? Sorarsak ŞANS yeğenim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ik
arkadaşlar merhaba!
uzun zaman önce ara verdiğim oyuna yeniden döndüm ancak gördüm ki artık elle oynayan neredeyse kalmamış. malum el yoruluyor ama macro mouse yorulmuyor. bende macro mouse alma kararı aldım.
sizden ricam bu asas zımbırtısı için en iyi mouse hangisi? ne önerirsiniz? yardımcı olursanız sevinirim.

Online click counter assists you to count several things like the number of sit-ups while performing an exercise or also much other stuff. You can do all just by clicking on a mouse or a button of mobile phones.

DaffyGraphic

80+ Silver
Senin başına geldiyse herkesin başına gelir diye bir şey yok. Bilmiyor ve inat ediyorsan cahilsindir, bazen dediğin şeyin sıklığı bin üründe 3 anca oluyor eğer marka-ürün güveni sağlanmışsa. 6 sigma cart curt yalan senin kafaya göre, her şey şans yeğenim.

Tipe bak.

Git Çin'den ne olduğu belirsiz 1000 ürün al %50'si çöp çıkar, ben de Logitech'ten seçerek ürün alayım acaba hiç çöp çıkar mı? Sorarsak ŞANS yeğenim.
Çok boşsun,konuşmandan belli.

Top Bottom