TR-SALİHAYCUN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ciddimisin bende vodafonluyum nasıl yaptınBende aldım Vodafone dan 80 liraya
ciddimisin bende vodafonluyum nasıl yaptınBende aldım Vodafone dan 80 liraya
ciddimisin bende vodafonluyum nasıl yaptın
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
Kazı kazan oynuyoruz gibi yorum yapmışsın. Belli mouselar kullanıcıların %99'unda sorunsuzdur, bu firma başarısıdır ve şans değildir, şans olan o %1'deki kötü denk gelendir. Teknoloji şanstır lafı ben cahilim ve bir cacık bilmeden her şeyi alıyorum bazısı iyi çıkıyor demekten farksız. SU630 alıp şansa bak ya sorunlu çıktı diyen tipler gözümün önüne geldi.Bütçeniz tam olarak kaç ?
Post automatically merged:
@#include<user>
Tam olarak gülücük atmandaki sebep nedir ?
Ne anlatıyorsun sen ya ?Kazı kazan oynuyoruz gibi yorum yapmışsın. Belli mouselar kullanıcıların %99'unda sorunsuzdur, bu firma başarısıdır ve şans değildir, şans olan o %1'deki kötü denk gelendir. Teknoloji şanstır lafı ben cahilim ve bir cacık bilmeden her şeyi alıyorum bazısı iyi çıkıyor demekten farksız. SU630 alıp şansa bak ya sorunlu çıktı diyen tipler gözümün önüne geldi.
Senin başına geldiyse herkesin başına gelir diye bir şey yok. Bilmiyor ve inat ediyorsan cahilsindir, bazen dediğin şeyin sıklığı bin üründe 3 anca oluyor eğer marka-ürün güveni sağlanmışsa. 6 sigma cart curt yalan senin kafaya göre, her şey şans yeğenim.Ne anlatıyorsun sen ya ?
Deneyimlerimi anlatıyorum.
Bazen sorunlu gelebiliyor ürünler.
Herhangi bir kişiye cahil demeye hakkın yok.
Git Çin'den ne olduğu belirsiz 1000 ürün al %50'si çöp çıkar, ben de Logitech'ten seçerek ürün alayım acaba hiç çöp çıkar mı? Sorarsak ŞANS yeğenim.Ne anlatıyorsun sen ya ?
Deneyimlerimi anlatıyorum.
Bazen sorunlu gelebiliyor ürünler.
Herhangi bir kişiye cahil demeye hakkın yok.
Çok boşsun,konuşmandan belli.Senin başına geldiyse herkesin başına gelir diye bir şey yok. Bilmiyor ve inat ediyorsan cahilsindir, bazen dediğin şeyin sıklığı bin üründe 3 anca oluyor eğer marka-ürün güveni sağlanmışsa. 6 sigma cart curt yalan senin kafaya göre, her şey şans yeğenim.
Tipe bak.
Post automatically merged:
Git Çin'den ne olduğu belirsiz 1000 ürün al %50'si çöp çıkar, ben de Logitech'ten seçerek ürün alayım acaba hiç çöp çıkar mı? Sorarsak ŞANS yeğenim.
Klasik argümansız çomar. Noktalama kullanmayı denemiş ama virgülden sonra boşluk olması gerektiğini bile bilmiyor, öğren de gel.Çok boşsun,konuşmandan belli.
Azerbaycanlı olduğum için türkçeyi ezbere bilmiyorum.Klasik argümansız çomar. Noktalama kullanmayı denemiş ama virgülden sonra boşluk olması gerektiğini bile bilmiyor, öğren de gel.
???A good service comes with a reputable address, so great word unscrambler