D dextermr 80+ Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 433 4 Nisan 2023 #14 DeveloperRedneck yazmış: Farklı kulvardalar. Tutuş şekli ve hitap ettiği el boyutu farklı. Devamı için tıklayın... haklısınız benim elim 20cm sabre gider mi bana?
DeveloperRedneck yazmış: Farklı kulvardalar. Tutuş şekli ve hitap ettiği el boyutu farklı. Devamı için tıklayın... haklısınız benim elim 20cm sabre gider mi bana?
DeveloperRedneck 80+ Silver Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 2,938 Dahası Reaksiyon skoru 1,495 İsim Kürşat 4 Nisan 2023 #15 dextermr yazmış: haklısınız benim elim 20cm sabre gider mi bana? Devamı için tıklayın... Gider hocam elin büyük. Benimki orta 17-18cm diye hatırlıyorum. Katar pro gibi mouselar küçük gelir muhtemelen sana, bütçen buysa sabre'yi alabilirsin. En son n11'de 60 lira da kupon falan oluyodu duruyosa onlar güzel olur.
dextermr yazmış: haklısınız benim elim 20cm sabre gider mi bana? Devamı için tıklayın... Gider hocam elin büyük. Benimki orta 17-18cm diye hatırlıyorum. Katar pro gibi mouselar küçük gelir muhtemelen sana, bütçen buysa sabre'yi alabilirsin. En son n11'de 60 lira da kupon falan oluyodu duruyosa onlar güzel olur.