Öneri Mouse Seçimi Konusunda Yardım

Reaksiyon skoru
236
Bütçe
10000
Yeni sistem topladım sadece klavye ve mouse kaldı almadığım. Ayrıca güncel mouse bilgilerinden haberdar değilim.(klavye içinde destek konusu açtım)
Eski sistemimde Delux M800 Pro kullanıyordum.
HZ maksimuma alınca mouse takılıyordu. eski sistemim iyi değildi, belki de ondandır.

Bilgisayarı da iki kişi kullanıyoruz rekabetçi oyunlar ve hikayeli oyunlar oynanıyor.
Bütçe 10k yazdım ama gerek yok abartmaya, yayıncı değiliz hardcore rekabetçi değiliz. fiyat performans bir şey önerseniz yeterli olur.
Marka takıntım yok

Sistem:
İşlemci: 9800X3D
Anakart: MSİ B850 Tomahawk ATX Max wifi
Ram:XPG Lancer Blade RGB 48 GB (2x24) 6400 MHz CL32
Ekran Kartı: Sapphire RX 9070 XT Nitro+
SSD: Samsung 9100 PRO 1TB GEN5 / Samsung 990 PRO 2TB GEN4
Psu: MSI MPG A1000GS Gen5.1 1000 W Power Supply
Monitör: Samsung Odyssey OLED G6

Yeni sistem topladım sadece klavye ve mouse kaldı almadığım. Ayrıca güncel mouse bilgilerinden haberdar değilim.(klavye içinde destek konusu açtım)
HZ maksimuma alınca mouse takılıyordu. eski sistemim iyi değildi, belki de ondandır.

Bilgisayarı da iki kişi kullanıyoruz rekabetçi oyunlar ve hikayeli oyunlar oynanıyor.
Bütçe 10k yazdım ama gerek yok abartmaya, yayıncı değiliz hardcore rekabetçi değiliz. fiyat performans bir şey önerseniz yeterli olur.
Marka takıntım yok

Sistem:
wraith w75 klavye vs w1 mouse olabilir hem aşırı pahalıda değil. tabi tkl klavye düşünüyosanız onuda önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka takıntım yok

Sistem:
8000hz işlemciye yük bindiriyor bende 9800x3d kullanıyorum ona rağmen 4000hz kullanıyorum klavye de mousede. Aralarında fark yok

Bütçeniz yeterli ise zowie öneririm

wraith w75 klavye vs w1 mouse olabilir hem aşırı pahalıda değil. tabi tkl klavye düşünüyosanız onuda önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8000hz işlemciye yük bindiriyor bende 9800x3d kullanıyorum ona rağmen 4000hz kullanıyorum klavye de mousede. Aralarında fark yok
bulabilirsem %100 klavye olmazsa TKL arıyorum. Wraith W75 V2 çok öneriliyor her yerde konuşuluyor diye biliyorum. not aldım şimdilik bunu araştırma yapıcam

bütçenin tamamı kullanılacaksa alınabilir ama aşırı profesyonele gerek yok dediği için arkadaş 10k nın hepsine harcamasına gerek de yok. Ama alacak olursa anlık lamzu maya x kullanıyorum bende çok memnunum valorantta avrupa sıralama kastığım için hafif olması ve skatezleri önem taşıyor bana

Geri