Neler Yeni

Mouse Sensör Çalışmıyor

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Durup dururken sensör gitti.Tuşlar rgb falan aktif ama sensör gitti.Hareket etmiyor.İç kısmını açtım kabloda bazı yerlerde ezilme var kablodan olabilir mi ? ama işte diğer fonksiyonlar çalışıyor.Yapılabilecek bir şey varmıdır acaba ? Mouse steel series 310

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Walter White
Durup dururken sensör gitti.Tuşlar rgb falan aktif ama sensör gitti.Hareket etmiyor.İç kısmını açtım kabloda bazı yerlerde ezilme var kablodan olabilir mi ? ama işte diğer fonksiyonlar çalışıyor.Yapılabilecek bir şey varmıdır acaba ? Mouse steel series 310

Garantiye yollayın, elinizde kalmasın fare.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
aynısı bendede olmuştu steelseries sensei ten kullanıyordum hiçbir şekilde düzeltemedim garantiye gönderdim sizede garantiye göndermenizi öneririm en sağlam ve sağlıklı çözüm, not: yaklaşık 1 ay içerisinde geri aldım mouse'u

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakınlarda tamir ettirebileceğiniz tanınır güvenilir birisi varsa onada teslim edebilirsiniz tamir etmesi için.
Tamir ben yaparım hocam anlıyorum bu işlerden de işte sensör gg yenisini nerden bulacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakınlarda tamir ettirebileceğiniz tanınır güvenilir birisi varsa onada teslim edebilirsiniz tamir etmesi için.
yazılımsal bi sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum ama sanmıyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,297
İsim
Berk Atmaca
Garanti yoksa tek çözüm yeni mouse.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
adı neydi garibanın

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
napsak acaba suyamı soksak beni şok etkisi olur kalkar dgzxdf
bi steelseries e mail atın belki yardımcı olurlar değişim meğişim vs, garantisi olmasa bile markalar böyle tatlılıklar yapabiliyor bazen

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
bi steelseries e mail atın belki yardımcı olurlar değişim meğişim vs, garantisi olmasa bile markalar böyle tatlılıklar yapabiliyor bazen
İsabet oldu adaş valla tam şimdi gönderdim.Pek umudum yok hatta hiç yok ama fakirin umudu bekliyoz napak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,743
Üyeler
167,881
Son üye
hakanolgor
Top Bottom