Mouse Sensör Çalışmıyor

thaelien

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Durup dururken sensör gitti.Tuşlar rgb falan aktif ama sensör gitti.Hareket etmiyor.İç kısmını açtım kabloda bazı yerlerde ezilme var kablodan olabilir mi ? ama işte diğer fonksiyonlar çalışıyor.Yapılabilecek bir şey varmıdır acaba ? Mouse steel series 310

Durup dururken sensör gitti.Tuşlar rgb falan aktif ama sensör gitti.Hareket etmiyor.İç kısmını açtım kabloda bazı yerlerde ezilme var kablodan olabilir mi ? ama işte diğer fonksiyonlar çalışıyor.Yapılabilecek bir şey varmıdır acaba ? Mouse steel series 310

Garantiye yollayın, elinizde kalmasın fare.

aynısı bendede olmuştu steelseries sensei ten kullanıyordum hiçbir şekilde düzeltemedim garantiye gönderdim sizede garantiye göndermenizi öneririm en sağlam ve sağlıklı çözüm, not: yaklaşık 1 ay içerisinde geri aldım mouse'u

Yakınlarda tamir ettirebileceğiniz tanınır güvenilir birisi varsa onada teslim edebilirsiniz tamir etmesi için.
Tamir ben yaparım hocam anlıyorum bu işlerden de işte sensör gg yenisini nerden bulacaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakınlarda tamir ettirebileceğiniz tanınır güvenilir birisi varsa onada teslim edebilirsiniz tamir etmesi için.
yazılımsal bi sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum ama sanmıyorum

Garanti yoksa tek çözüm yeni mouse.

adı neydi garibanın

napsak acaba suyamı soksak beni şok etkisi olur kalkar dgzxdf
bi steelseries e mail atın belki yardımcı olurlar değişim meğişim vs, garantisi olmasa bile markalar böyle tatlılıklar yapabiliyor bazen

bi steelseries e mail atın belki yardımcı olurlar değişim meğişim vs, garantisi olmasa bile markalar böyle tatlılıklar yapabiliyor bazen
İsabet oldu adaş valla tam şimdi gönderdim.Pek umudum yok hatta hiç yok ama fakirin umudu bekliyoz napak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri