Neler Yeni

Yardım Mouse sensörleri hakkında sorularım var

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bu ülkede yaşamak zulüm olmaya başladı, yurtdışında adamlar bu ürünleri maaşının neredeyse etki etmeyecek fiyatına alabiliyor. Biz para vermeye kıyamıyoruz çünkü çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada seni raporladım, "en iyi cevap" olarak.
Her konuda elinden geldiğince yardım ediyorsun.

Bir de klavye mekanik olmasa da olur, bastığımda gecikme olmasın bir de hepsi aynı renk yanabilen modda olsun ucuz olsun yeter. HP Omen 400 Mouse alacam ucuza güzel klavye bulursam. Gamenote' u beğenmedim pek...

Son düzenleme:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bu ülkede yaşamak zulüm olmaya başladı, yurtdışında adamlar bu ürünleri maaşının neredeyse etki etmeyecek fiyatına alabiliyor. Biz para vermeye kıyamıyoruz çünkü çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada seni raporladım, "en iyi cevap" olarak.
Her konuda elinden geldiğince yardım ediyorsun.

Bir de klavye mekanik olmasa da olur, bastığımda gecikme olmasın bir de hepsi aynı renk yanabilen modda olsun ucuz olsun yeter. HP Omen 400 Mouse alacam ucuza güzel klavye bulursam. Gamenote' u beğenmedim pek...
Teşekkür ederim dostum.
Attığım Rampage klavyeyi de düşünebilirsin oldukça güzel bir klavye.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Teşekkür ederim dostum.
Attığım Rampage klavyeyi de düşünebilirsin oldukça güzel bir klavye.

Açıkçası çok para vermek istemiyorum.

Rekabetçi oyunlarda profesyonel değilim, günü kurtarsın ve tasarımı güzel olsun yeterli benim için.

O yüzden klavyede switch, mekanik olmasından ziyade tuşlara rahat basabileyim ve RGB modları güzel olsun yeterli. ( Şuan kingboss kablosuz klavye mouse set var o derece kötü yani 😀 space tuşuna yalnızca ortadan basınca algılıyor.)

Mouse sanırım çok önemli, savaş oyunlarını severim ama yarış da oynuyorum. Genelde hikaye tarzı oynuyorum ama rekabetçi oyunlar için sorunsuz olmaları yeterli.

Ucuz, güzel görünümlü ve sorunsuz olmalarını istiyorum çok profesyonel olmaları şart değil 😔

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Açıkçası çok para vermek istemiyorum.

Rekabetçi oyunlarda profesyonel değilim, günü kurtarsın ve tasarımı güzel olsun yeterli benim için.

O yüzden klavyede switch, mekanik olmasından ziyade tuşlara rahat basabileyim ve RGB modları güzel olsun yeterli. ( Şuan kingboss kablosuz klavye mouse set var o derece kötü yani 😀 space tuşuna yalnızca ortadan basınca algılıyor.)

Mouse sanırım çok önemli, savaş oyunlarını severim ama yarış da oynuyorum. Genelde hikaye tarzı oynuyorum ama rekabetçi oyunlar için sorunsuz olmaları yeterli.

Ucuz, güzel görünümlü ve sorunsuz olmalarını istiyorum çok profesyonel olmaları şart değil 😔
Fiyatını hakeden şık bir klavye bakın derim.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap