Neler Yeni

Mouse sensörleri hakkında

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Arkadaşlar selam. 4 yıllık A4 Tech X7'im şehit oldu. Evde 2 tane abidik gubidik marka mouse vardı ikisini de denedim ama Valorant falan oynarken mouseyi hızlı çevirdiğimde geri atıyor oynanmıyor sensörleri berbat yani. Acil bi mouseye ihtiyacım olduğu için internet üzerinden sipariş veremem ve bütçem de kısıtlı. Şimdi bi mouse, klavye satan kıytırık bi yeri aradım 65 TL'ye Logitech mouse olduğunu söyledi soruma gelecek olursak bu mouseda da geriye atma sorunu çıkar mı? Bilindik marka ya hani. Adama resmini atar mısın dedi atamam dedi.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Arkadaşlar selam. 4 yıllık A4 Tech X7'im şehit oldu. Evde 2 tane abidik gubidik marka mouse vardı ikisini de denedim ama Valorant falan oynarken mouseyi hızlı çevirdiğimde geri atıyor oynanmıyor sensörleri berbat yani. Acil bi mouseye ihtiyacım olduğu için internet üzerinden sipariş veremem ve bütçem de kısıtlı. Şimdi bi mouse, klavye satan kıytırık bi yeri aradım 65 TL'ye Logitech mouse olduğunu söyledi soruma gelecek olursak bu mouseda da geriye atma sorunu çıkar mı? Bilindik marka ya hani. Adama resmini atar mısın dedi atamam dedi.
Çıkar

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Modeli yazmasam anlayamayız her mouse modelinin farklı sensörü var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bu kadar eminsiniz ki?
Hocam o fiyat bandında iyi bir sensör olma ihtimali yok

Eğer ki hızlıca çevirince takılmasın istiyorsan IPS değeri yüksek bir mouselere bakmanız lazım

Bütçeyi arttırın iyi bir model önereyim

Top Bottom