Mouse sol tik sorunu

kelkenan

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar atk x1 se model bir mouse satın aldım daha 3 4 gün belki oldu(forumdan öneri alıp almıştım) ama şöyle bir sorun var bazen sol tık çok nadiren de olsa ilk basışta basmıyor fps oyunlarinda bu cidden büyük bir sorun oluyor cozum için usb 2.0 dan 3.2 ye taktım fakat pek bir şey değişmedi aynı mouse abimde de var onda da bazen basmıyor, bu kronik bir sorun mu veya cozumu var mi

Arkadaşlar atk x1 se model bir mouse satın aldım daha 3 4 gün belki oldu(forumdan öneri alıp almıştım) ama şöyle bir sorun var bazen sol tık çok nadiren de olsa ilk basışta basmıyor fps oyunlarinda bu cidden büyük bir sorun oluyor cozum için usb 2.0 dan 3.2 ye taktım fakat pek bir şey değişmedi aynı mouse abimde de var onda da bazen basmıyor, bu kronik bir sorun mu veya cozumu var mı, Bluetooth ve kablolu olarak denemedim ama usb ile kullanınca bu sorun ortaya çıkıyor

Arkadaşlar atk x1 se model bir mouse satın aldım daha 3 4 gün belki oldu(forumdan öneri alıp almıştım) ama şöyle bir sorun var bazen sol tık çok nadiren de olsa ilk basışta basmıyor fps oyunlarinda bu cidden büyük bir sorun oluyor cozum için usb 2.0 dan 3.2 ye taktım fakat pek bir şey değişmedi aynı mouse abimde de var onda da bazen basmıyor, bu kronik bir sorun mu veya cozumu var mi
iade et yenisini göndersinler sorun çözülmez ise yine para iadeni al farklı mouse al bende ajazz 159p var güzel mouse öneririm

Wraith gönder servis bir baksın. Onarım veya değişim hemen yaparlar.

Geri