Neler Yeni

Mouse switch değişimi için bu set uygun mu?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
babamla yapıcaz.Dediğin gibi eski mouseda bi deneyelim.Çıkan switch zaten pert benim sadece yeni takacağım onemlı onu da bi kaç pratik yapayım o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığım linklerdeki üürnler yeterli mi bu arada.
Kanka ben sadece 1 lehim makinesi ve tel ile yaptım pastayı kullanmadım
Farklı bir mousede kesinlikle deneyin bu arada antreman ilk defa yapanlar için önemli çünkü erit direkt çıkart gibi olmuyor
Eğer pompa almayacaksan 3 tane eriteceksin erit sonra bastır erit diğerini bastır sırayla bu işlemi yap iyice gevşiyor sonra pense girerse penseyle sen erititrken baban alttan hafif hafif çektirir çıktıktan sonra gerisi basit

Switch almadıysan bence hiç alma eski mousedendekileri kullan bozulunca at çöpe fareyi gitsin sonra yeni fare alırsın

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
Kanka ben sadece 1 lehim makinesi ve tel ile yaptım pastayı kullanmadım
Farklı bir mousede kesinlikle deneyin bu arada antreman ilk defa yapanlar için önemli çünkü erit direkt çıkart gibi olmuyor
Eğer pompa almayacaksan 3 tane eriteceksin erit sonra bastır erit diğerini bastır sırayla bu işlemi yap iyice gevşiyor sonra pense girerse penseyle sen erititrken baban alttan hafif hafif çektirir çıktıktan sonra gerisi basit

Switch almadıysan bence hiç alma eski mousedendekileri kullan bozulunca at çöpe fareyi gitsin sonra yeni fare alırsın
ben kailg gm 8 aldım ama önce eski mousedekini çıkarıp onu benım mouse takıp denıcem sonra duruma gore belki iade ederim.Pompa olmadan halledilir mi gerçekten?Erittiğim ayağın ayak kısmından mı bastırıyım? Ya da her ayağı lehimlesem sonra penseyle switchden tutup çeksem nasıl olur pompasız nasıl yapılır tam olarak yani bu dediğim olur mu?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
ben kailg gm 8 aldım ama önce eski mousedekini çıkarıp onu benım mouse takıp denıcem sonra duruma gore belki iade ederim.Pompa olmadan halledilir mi gerçekten?Erittiğim ayağın ayak kısmından mı bastırıyım? Ya da her ayağı lehimlesem sonra penseyle switchden tutup çeksem nasıl olur pompasız nasıl yapılır tam olarak yani bu dediğim olur mu?
İade edebiliyorrsan düşün derim 100 200tl ona vermektense idare etsin diyorsan eğer eski fareninkini tak Pompa olmadan halledilir ben öyle yaptım Erittiğin ayağı hafiften sağa sola oynat lehim makinesiyle diğerine geç oynat sırayla sonra hafif hafif bastırdım çıkması için
Her ayağı lehimleyemezsin şöyle lehimi eritince diğerini ısıtana kadar donuyor tekrar o yüzden onu yapman mümkün değil

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
İade edebiliyorrsan düşün derim 100 200tl ona vermektense idare etsin diyorsan eğer eski fareninkini tak Pompa olmadan halledilir ben öyle yaptım Erittiğin ayağı hafiften sağa sola oynat lehim makinesiyle diğerine geç oynat sırayla sonra hafif hafif bastırdım çıkması için
Her ayağı lehimleyemezsin şöyle lehimi eritince diğerini ısıtana kadar donuyor tekrar o yüzden onu yapman mümkün değil
iade edeceğim sanırım.Senin dediğin şu değil mi ayaklardan birini erit sonra onu hemen oynat ki donmasın sonra diğer ayaklarda da aynı şekilde hızlıca lehimi erit oynat sonra çıkar mantığı böylece pompaya gerek kalmıyor o zaman doğru mu anladım?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
iade edeceğim sanırım.Senin dediğin şu değil mi ayaklardan birini erit sonra onu hemen oynat ki donmasın sonra diğer ayaklarda da aynı şekilde hızlıca lehimi erit oynat sonra çıkar mantığı böylece pompaya gerek kalmıyor o zaman doğru mu anladım?
Evet doğru anladın çünkü lehimi ısıtınca eriyor geri çekince 2 3 saniye içinde donuyor 3ünüde ısıtayım çekeyim gibi bir mantık yok en azından ben yapamadım tek tek dediğin gibi hafif hafif oynata oynata zaten bir süre sonra sırayla çıkmaya başlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Logitech G500 mouse bozuldu malum çok sorunlu sol tuş switchleri, bunun için switch önerir misin? Havyam falan var.
Konularımda var kailh GM 8 0 aliexpresste çifti 70e geliyor

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
Konularımda var kailh GM 8 0 aliexpresste çifti 70e geliyor
Sağol. ya onu önerdiler ama Çin malı değil mi onlar? ben Omron Japan gördüm 2si 150TLye n11.com da. Ne dersin onun için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
Omrona bulaşma kailh black mamba candır.
Başlığında FPS için önermişsin de bu Kailhleri, ben daha çok RPG- RTS veya Turn based oynuyorum, FPS veya esports ile alakam yok kardeşim o yüzden tekrar sorayım dedim, emin misin o Japon malını yani Omronu almayayım mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Başlığında FPS için önermişsin de bu Kailhleri, ben daha çok RPG- RTS veya Turn based oynuyorum, FPS veya esports ile alakam yok kardeşim o yüzden tekrar sorayım dedim, emin misin o Japon malını yani Omronu almayayım mı?
Ben olsam omron almam yine de. Ttc Gold 60m bakabilirsin ama kailhte de zorlamazsin.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Omronun bazı modellerinde kronik sorunlar var eğer bu modelin sorunu yoksa alınır
Bkn çift click sorunu
Buradan switchlerin detaylarına bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,533
Üyeler
160,856
Son üye
anilmai
Top Bottom