Neler Yeni

Mouse switch önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ryuga
Arkadaşlar logitech g305 mouse kullanıyorum fakat son zamanlarda çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Bende mouse switchlerini araştırdım ve Huano Blue Shell/Pink Dot ile Kalih GM 8.0 arasında kaldım. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da başka bi öneriniz var mı?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Arkadaşlar logitech g305 mouse kullanıyorum fakat son zamanlarda çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Bende mouse switchlerini araştırdım ve Huano Blue Shell/Pink Dot ile Kalih GM 8.0 arasında kaldım. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da başka bi öneriniz var mı?
ikisi de aşağı yukarı aynılar, kailh gm 8.0 biraz daha sert diye hatırlıyorum ben olsam 8.0 alırdım. Ama huano olanın sesini youtube da dinlemiştim çok güzel bi sesi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ryuga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır o zaman performans olarak hemen hemen aynılarsa sesine vs. göre karar veririm artık

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
Kailh GM 8.0 iyidir bence.
Pil olarak hangi pili kullanıyorsunuz G305te ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ryuga

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
duracell simply
Ortalama günlük kullanımınız ne kadar ve kaç gün dayanıyor piller ? Ağırlığı daha hafifti sanırım onların.
Birde switchleri nasıl değiştireceksiniz ? Bende XM1R var sağ switch double-click, elimde orjinal switchleri var (Kailh GM 8.0) ama iş yerinde ki lehimin ucu normal düz uç olduğu için değiştiremiyorum.. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ryuga
Ortalama günlük kullanımınız ne kadar ve kaç gün dayanıyor piller ? Ağırlığı daha hafifti sanırım onların.
Birde switchleri nasıl değiştireceksiniz ? Bende XM1R var sağ switch double-click, elimde orjinal switchleri var (Kailh GM 8.0) ama iş yerinde ki lehimin ucu normal düz uç olduğu için değiştiremiyorum.. :D
ortalama günlük 5-6 saat pc deyim ve piller baya dayanıyor 1 aydan fazla rahat kullanıyorum. Switch değiştirmeye gelirsek bilgisayarcıya gitmeyi düşünüyorum çünkü lehim bilgim vs. yok maalesef.

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

montajı secerek montajınıda yaptırabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ryuga
evet

montajı secerek montajınıda yaptırabilirsin
tamamdır teşekkürler

aykutsert

80+
Dahası