Yardım Mouse takılıyor-ışınlanıyor

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar. Mouse takılma yapıyor. Takıldıktan sonra fareyi nereye çevirdiysem oraya ışınlanıyor. Fare arızalı değil diğer bilgisayarlarda denedim sadece şu an kullandığım PC'de oluyor.
Kullandığım mouse HyperX PulseFire haste. Önceki kullandığım farelerde de aynı sorun vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Başka bir USB portuna dene . Anakarta takıyorsan kasadaki portlara tak. PC özelliklerini de yaz bir laptop mu masaüstü mü ve parçaları ne.
Bir de programını indirip güncellediğini varsayıyorum.

Başka bir USB portuna dene . Anakarta takıyorsan kasadaki portlara tak. PC özelliklerini de yaz bir laptop mu masaüstü mü ve parçaları ne.
Bir de programını indirip güncellediğini varsayıyorum.
Başka portlarda ve kasadaki portlarda denedim sorun devam ediyor.
GTX970 I7 6700K 16GB 3200Mhz MSI Z170A GAMING M3 masaüstü.
Mouse güncel.

Tüm oyunlarda oluyor mu tek bir oyunda mı? Program HyperX Nguity değil mi ? Polling rate 1000hz ayarlı?
Şu rehberi bir uygula.

Tüm oyunlarda oluyor mu tek bir oyunda mı? Program HyperX Nguity değil mi ? Polling rate 1000hz ayarlı?
Şu rehberi bir uygula.
Masaüstünde de oluyor. Yazılım Nguity polling rate 100hz.
Rehberi uyguladım bir sıkıntı çıkmadı.

Başka bir bilgisayarda denediğin zaman fareyi farklı bir zemin üzerinde mi gezdiriyorsun? Yani zeminde farklılık varsa belki zeminden kaynaklı bir sorundur.

Arkadaşın dediği gibi mousepadde sorun yoksa format atmayı deneyebilirsin orijinal microsoft sitesinden.

Tüm driverlarınız güncel mi windowsta?
Şu programı indirip işlemciyi bir test edin.

Bir de RAM'leri test edin.

hwinfo64 programıyla şu kısmı atın PSU voltajları doğru veriyor mu bakalım.
1643368731709.png

Pulsefire haste başka PCde düzgün çalışıyorsa ve başka mouselarla da sizin pcde aynı sorun devam ediyorsa benim aklıma mousepad geliyor sadece . İşlemci sağlam/ram sağlam/işletim sistemi normal.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak SSD mi var HDD mi var sistemde. Marka model ne

Geri