Yardım Mouse Işınlanma sorunu

Fear

80+
Reaksiyon skoru
138
Cooler Master CM110 kullanıyorum oyunda masaüstünde falan 1 saniye takılıyor sonra o 1 saniye içinde mouse u nereye çevirdiysem oraya ışınlanıyor PC drop yediğinde olduğu gibi . Sorun nedir acaba Windows aygıt çıkma sesi gelmiyor rgb ler yanıyor sadece mouse ışınlanıyor :(

Cooler Master CM110 kullanıyorum oyunda masaüstünde falan 1 saniye takılıyor sonra o 1 saniye içinde mouse u nereye çevirdiysem oraya ışınlanıyor PC drop yediğinde olduğu gibi . Sorun nedir acaba Windows aygıt çıkma sesi gelmiyor RGB ler yanıyor sadece mouse ışınlanıyor :(
farklı bir usb poruna tak

Hayır maalesef deneme imkanım da yok ama mousedan kaynaklandığı kesin USB portlardan olsa klavyede aynı şey olurdu
Denemeden iade etme belki pc mouse u tanımıyor olabilir yazılımı var mı indirdin mi

Denemeden iade etme belki PC mouse u tanımıyor olabilir yazılımı var mı indirdin mi
Yazılımı yok kaç aydır kullanıyorum son zamanlarda olmaya başladı aygıt yöneticisinden USB kök hubları sil diye bir çözüm okudum acaba denemelimiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı yok kaç aydır kullanıyorum son zamanlarda olmaya başladı aygıt yöneticisinden USB kök hubları sil diye bir çözüm okudum acaba denemelimiyim
Ya tekrar yüklenmezse diye korkuyom bu sefer mouse çalışmıcak

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya tekrar yüklenmezse diye korkuyom bu sefer mouse çalışmıcak
Mouse pad temiz mi yada mouse un sensörünü bir silermisin

Geri