Yardım Mouse Tekerleği Sapıtıyor

Yukarıdaki mesajıma bak derim :kappa: Hele ki WD-40.

dualsensenin triggerlarda işe yaramıştı o yüzden sordum :d mouseı açmadan sıkmak işe yararsa sıkarım ama işe yaramıyorsa yapmanın bi manası yok

dualsensenin triggerlarda işe yaramıştı o yüzden sordum :d mouseı açmadan sıkmak işe yararsa sıkarım ama işe yaramıyorsa yapmanın bi manası yok
Açmadan sıkman daha riskli zaten devreye akarsa kullanılmaz hale gelir. Kaybedeceğine çok üzülmezsen dene.

Not: Mouse çalışır halde olmasın sıkarken.

scroll sorunlarında bazen sıfırlarını yolluyolar umarım sıfır gelır
ticket attım ama haftasonları tatilmiş :D neyse pazartesi dönerler umarım ingilizce yazdım komple sorunu

scroll sorunlarında bazen sıfırlarını yolluyolar umarım sıfır gelır
hocam destek dönüş yaptı ilk önce 3 farklı öneri sunmuş. yazılım/driver, mouseyi sıfırlma, kürdan ve hava üfleme makinesiyle boşluklardan tozları giderme önerileri. ben direk fön makinesiyle hava tuttum boşluklardan biraz ve şuan o sorun gitti gibi ama bilemedim bi kaç gün sonra yine tekrar eder mi? sorun diye sizce napayım

hocam destek dönüş yaptı ilk önce 3 farklı öneri sunmuş. yazılım/driver, mouseyi sıfırlma, kürdan ve hava üfleme makinesiyle boşluklardan tozları giderme önerileri. ben direk fön makinesiyle hava tuttum boşluklardan biraz ve şuan o sorun gitti gibi ama bilemedim bi kaç gün sonra yine tekrar eder mi? sorun diye sizce napayım
yani bilemedim tozlada alakası olabılır varsa yedek skatezın ve işi biliyorsan aç bak ama mouse un varsa yedek yolla gitsin

yani bilemedim tozlada alakası olabılır varsa yedek skatezın ve işi biliyorsan aç bak ama mouse un varsa yedek yolla gitsin
yedek mouse var ama sorun geçti gibi işte napsam onu bilemedim şimdi göndersem bişey yok diyip geri yollasalar geçen süreye değmez yani

YouTubeda biri vazelin sürüp hallediyor. Yorumlarda deneyenler memnun ama ben denenedim. Mouseun içini açmak için skatezleri sökmem gerekiyor.

YouTubeda biri vazelin sürüp hallediyor. Yorumlarda deneyenler memnun ama ben denenedim. Mouseun içini açmak için skatezleri sökmem gerekiyor.
içini açmak sıkıntı gibi biraz ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,320
Üyeler
185,706
Son üye
WillRise
Geri