Yukarıdaki mesajıma bak derim Hele ki WD-40.
Açmadan sıkman daha riskli zaten devreye akarsa kullanılmaz hale gelir. Kaybedeceğine çok üzülmezsen dene.dualsensenin triggerlarda işe yaramıştı o yüzden sordum :d mouseı açmadan sıkmak işe yararsa sıkarım ama işe yaramıyorsa yapmanın bi manası yok
hocam destek dönüş yaptı ilk önce 3 farklı öneri sunmuş. yazılım/driver, mouseyi sıfırlma, kürdan ve hava üfleme makinesiyle boşluklardan tozları giderme önerileri. ben direk fön makinesiyle hava tuttum boşluklardan biraz ve şuan o sorun gitti gibi ama bilemedim bi kaç gün sonra yine tekrar eder mi? sorun diye sizce napayımscroll sorunlarında bazen sıfırlarını yolluyolar umarım sıfır gelır
yani bilemedim tozlada alakası olabılır varsa yedek skatezın ve işi biliyorsan aç bak ama mouse un varsa yedek yolla gitsinhocam destek dönüş yaptı ilk önce 3 farklı öneri sunmuş. yazılım/driver, mouseyi sıfırlma, kürdan ve hava üfleme makinesiyle boşluklardan tozları giderme önerileri. ben direk fön makinesiyle hava tuttum boşluklardan biraz ve şuan o sorun gitti gibi ama bilemedim bi kaç gün sonra yine tekrar eder mi? sorun diye sizce napayım
yedek mouse var ama sorun geçti gibi işte napsam onu bilemedim şimdi göndersem bişey yok diyip geri yollasalar geçen süreye değmez yaniyani bilemedim tozlada alakası olabılır varsa yedek skatezın ve işi biliyorsan aç bak ama mouse un varsa yedek yolla gitsin