Neler Yeni

Yardım Mouse Tekerleği Sapıtıyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yiğit

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Alperen ŞAHİN
Yukarıdaki mesajıma bak derim :kappa: Hele ki WD-40.

dualsensenin triggerlarda işe yaramıştı o yüzden sordum :d mouseı açmadan sıkmak işe yararsa sıkarım ama işe yaramıyorsa yapmanın bi manası yok

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
dualsensenin triggerlarda işe yaramıştı o yüzden sordum :d mouseı açmadan sıkmak işe yararsa sıkarım ama işe yaramıyorsa yapmanın bi manası yok
Açmadan sıkman daha riskli zaten devreye akarsa kullanılmaz hale gelir. Kaybedeceğine çok üzülmezsen dene.

Not: Mouse çalışır halde olmasın sıkarken.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yiğit
scroll sorunlarında bazen sıfırlarını yolluyolar umarım sıfır gelır
ticket attım ama haftasonları tatilmiş :D neyse pazartesi dönerler umarım ingilizce yazdım komple sorunu

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yiğit
scroll sorunlarında bazen sıfırlarını yolluyolar umarım sıfır gelır
hocam destek dönüş yaptı ilk önce 3 farklı öneri sunmuş. yazılım/driver, mouseyi sıfırlma, kürdan ve hava üfleme makinesiyle boşluklardan tozları giderme önerileri. ben direk fön makinesiyle hava tuttum boşluklardan biraz ve şuan o sorun gitti gibi ama bilemedim bi kaç gün sonra yine tekrar eder mi? sorun diye sizce napayım

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam destek dönüş yaptı ilk önce 3 farklı öneri sunmuş. yazılım/driver, mouseyi sıfırlma, kürdan ve hava üfleme makinesiyle boşluklardan tozları giderme önerileri. ben direk fön makinesiyle hava tuttum boşluklardan biraz ve şuan o sorun gitti gibi ama bilemedim bi kaç gün sonra yine tekrar eder mi? sorun diye sizce napayım
yani bilemedim tozlada alakası olabılır varsa yedek skatezın ve işi biliyorsan aç bak ama mouse un varsa yedek yolla gitsin

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yiğit
yani bilemedim tozlada alakası olabılır varsa yedek skatezın ve işi biliyorsan aç bak ama mouse un varsa yedek yolla gitsin
yedek mouse var ama sorun geçti gibi işte napsam onu bilemedim şimdi göndersem bişey yok diyip geri yollasalar geçen süreye değmez yani

Nezha

80+ Bronze
YouTubeda biri vazelin sürüp hallediyor. Yorumlarda deneyenler memnun ama ben denenedim. Mouseun içini açmak için skatezleri sökmem gerekiyor.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yiğit
YouTubeda biri vazelin sürüp hallediyor. Yorumlarda deneyenler memnun ama ben denenedim. Mouseun içini açmak için skatezleri sökmem gerekiyor.
içini açmak sıkıntı gibi biraz ya

Top Bottom