FatZeus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 177
- İsim
- İlker Mutlu Fil
- Bütçe
- 4000
Uzun yıllardır dandik mouse kullanmaktan bıkmıştım. Çok çok önceden g300S bataklığına düştüm rahat 4-5 sene g300s kullandım. Aşırı mouse bilgim yok. O yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var.
3-4K bandında mouse'a bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum. Hem oyun hem işte chill takılacağım güzel mouse ve mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Belki bazı arkadaşlara israf gelebilir bilmiyorum. Hastayım galiba takıntılarım var. Prof oyuncu değilsen try hard fps oyunları oynamıyorsan dostum niye bu bandda bir şeyler arıyorsun diyebilirsiniz diyin canınız sağolsun.
Lütfen tavsiyeleri tecrübe sahibi olan insanlar ya da bu işin erbabı sağlarsa çok çok mutlu olurum.
El açıları vs soracak arkadaşlara; Palm grind şeklinde tutuyorum mouse'u.
Oynadığım oyunlar; Lol, Valorant, Genshin, Hikaye bazlı oyunlar.
Kullanım alanı; Oyun ve İş
El kullanımı; Sağ
Tercihen; Kablosuz (Kabloluya çevirimi sağlanan) , Makro yazılımı sağlayan
Mouse pad için masamı soracak arkadaşlar içinde uzunluk ölçüsü: 60x160
Ek olarak lütfen güvenilir yerleri atın allah aşkına akakçeden link atmayın ya da ne biliyim n11( sadece örnek) vb dandik satıcıların linkini atmayın yalvarırım.
3-4K bandında mouse'a bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum. Hem oyun hem işte chill takılacağım güzel mouse ve mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Belki bazı arkadaşlara israf gelebilir bilmiyorum. Hastayım galiba takıntılarım var. Prof oyuncu değilsen try hard fps oyunları oynamıyorsan dostum niye bu bandda bir şeyler arıyorsun diyebilirsiniz diyin canınız sağolsun.
Lütfen tavsiyeleri tecrübe sahibi olan insanlar ya da bu işin erbabı sağlarsa çok çok mutlu olurum.
El açıları vs soracak arkadaşlara; Palm grind şeklinde tutuyorum mouse'u.
Oynadığım oyunlar; Lol, Valorant, Genshin, Hikaye bazlı oyunlar.
Kullanım alanı; Oyun ve İş
El kullanımı; Sağ
Tercihen; Kablosuz (Kabloluya çevirimi sağlanan) , Makro yazılımı sağlayan
Mouse pad için masamı soracak arkadaşlar içinde uzunluk ölçüsü: 60x160
Ek olarak lütfen güvenilir yerleri atın allah aşkına akakçeden link atmayın ya da ne biliyim n11( sadece örnek) vb dandik satıcıların linkini atmayın yalvarırım.