Mouse Tercihi Yardım

1Abyss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
122
dostlar aklimda 2 secenek var biri bu

digeri bu

tabii ki vxe r1 se+ onericeksiniz ancak siz soylemeden ben sorayim bunlarin arasindaki donanim farki cok varmi ? gercekten cok fazla onemsemiyorum zaten onemsemedigim 4 yildir smx r27 kullandigimdan brlli oluyor :)
kisaca soru : aralarindaki fark asiri bir fark yaraticak derecedemidir hangisinin alimi daha mantiklidir

Abartilacak fark yok shape ve ağırlık faktörüne bakmanız iyi olur.

digeri bu

tabii ki vxe r1 se+ onericeksiniz ancak siz soylemeden ben sorayim bunlarin arasindaki donanim farki cok varmi ? gercekten cok fazla onemsemiyorum zaten onemsemedigim 4 yildir smx r27 kullandigimdan brlli oluyor :)
kisaca soru : aralarindaki fark asiri bir fark yaraticak derecedemidir hangisinin alimi daha mantiklidir
bütçe ne kadar

digeri bu

kanata s 89g ağırılığında ve pil daha uzun süre gider vxe r1' kıyasla mouse hissetmek istersen kanata s derim ama hafif olsun elimi yormasın dersen vxe r1 tercih edebilirsin.

bütçe ne kadar
hocam butceyi 800 olarak belirledim vxe se+ iptal ettim suanda aklimda muallakta bu fantech var birde sari sitede 650 tl ye indirdim g305 vad adam 6 ay kullanmis ben kıl biri degilim ikinci elde kullanirim sikinti yok sizcehangisi daha mantikli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanata s 89g ağırılığında ve pil daha uzun süre gider vxe r1' kıyasla mouse hissetmek istersen kanata s derim ama hafif olsun elimi yormasın dersen vxe r1 tercih edebilirsin.
sağolun hocam kisa ve net bir sekilde aciklamissiniz, iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abartilacak fark yok shape ve ağırlık faktörüne bakmanız iyi olur.
sağolun hocam. iyi forumlar

Geri