Mouse ve Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
63
Bütçe: 8-12K (tercihen kampanyalı iyi markalar)

Her ne kadar bilgisayarcı kimliğim olsa da eskiler iş görüyor diye kullanmaya devam edenlerdenim.

Bir arkadaşım 1000Hz falan polling rate falan değerlerinin çok fazla oyunlarda etki ettiğini söyledi. Arada sırada oynuyorum cs2 falan, ekipmanlarımı da artık güncellemek istiyorum

Ayrıca iş için ''Kesinlikle Numpad' 'li klavye de kullanıyorum kısayollar benim için önemli.

Piyasaya hakim arkadaşlardan (set veya ayrı) önerilerinizi bekliyorum.

Klavyede tok sesleri daha cok severim.

Bütçe: 8-12K (tercihen kampanyalı iyi markalar)

Her ne kadar bilgisayarcı kimliğim olsa da eskiler iş görüyor diye kullanmaya devam edenlerdenim.

Bir arkadaşım 1000Hz falan polling rate falan değerlerinin çok fazla oyunlarda etki ettiğini söyledi. Arada sırada oynuyorum cs2 falan, ekipmanlarımı da artık güncellemek istiyorum

Ayrıca iş için ''Kesinlikle Numpad' 'li klavye de kullanıyorum kısayollar benim için önemli.

Piyasaya hakim arkadaşlardan (set veya ayrı) önerilerinizi bekliyorum.

Klavyede tok sesleri daha cok severim.
Klavye olarak numpadli manyetik maalesef öneremiyorum en büyük manyetik boyutu %75 klavyeler.

Mouse olarak bu modeli kesinlikle öneririm benimde kullandığım modeldir.

Bu mouse modelide var diğerine göre yüksek bütçede ama mouse piyasasındaki en baba markadan birisi ve modelidir bütçe çıkarmak istersen öneririm.

Klavye olarak %75 boyutu önerebilirim önerdiğim model :

Tam bir fp ürünüdür bu bütçedeki alabiliceğin en mantıklı manyetik switch klavye bana göre.

Kablosuz model, malzeme kalitesi güzel, bataryası fazlasıyla tatmin edici..

Bence bu modellerden birini alabilirsin

Eğer deneyimleyip kullanamadığını fark edersen bu numpadi alarak istediğin zaman kullan çıkar yapabilirsin

bencede wraithin w60 veya öbür modellerini almanı öneririm ama numpad kullanıyorsan pekte bildiğim bi marka ve model yok ama mouse olarak

Wraith W1 Wireless Mouse a bakmanı öneriyorum,RAZER VİPER V3 PRO da alabilirsin tutuş tarzına ve beğendiğin modele göre bakabilirsin

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bencede wraithin w60 veya öbür modellerini almanı öneririm ama numpad kullanıyorsan pekte bildiğim bi marka ve model yok ama mouse olarak

Wraith W1 Wireless Mouse a bakmanı öneriyorum,RAZER VİPER V3 PRO da alabilirsin tutuş tarzına ve beğendiğin modele göre bakabilirsin

ek olarak baktım v3 ün fiyatları uçmuş w1 bence fiyatına göre en iyi mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,657
Üyeler
199,203
Son üye
PeAx

Geri