Neler Yeni

Mousem bir anda pc tarafından okunmamaya ve garip hareketler yapmaya başladı

Hasxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Güzel
Neredeyse 1 yıldır ASUS TUF Gaming M3 mouse kullanıyorum. Dün ve bugün bir anda fareyi okumamaya başladı. Mouse kendi kendine yukarı aşağı gidiyor. Yukarı götürdüğümde aşağı aşağı götürdüğümde yukarı gidiyor. Hiç böyle bir sorun yaşamamıştım normalde.

Bünyamina

80+ Platinum
Neredeyse 1 yıldır ASUS TUF Gaming M3 mouse kullanıyorum. Dün ve bugün bir anda fareyi okumamaya başladı. Mouse kendi kendine yukarı aşağı gidiyor. Yukarı götürdüğümde aşağı aşağı götürdüğümde yukarı gidiyor. Hiç böyle bir sorun yaşamamıştım normalde.
Sensörü bozulmuş olabilir mi ? Acaba başka bir pc de deneyebilir misiniz ?

Hasxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensörü bozulmuş olabilir mi ? Acaba başka bir pc de deneyebilir misiniz ?
Başka bir pcde deneme ihtimalim yok malesef başka bir mouse takmayı düşündüm ama başka ek mousem yok o yüzden normalde taktığım usb girişi yerine diğerine taktım ama yinede okumuyor okusada sıkıntı çıkarıyor

Bünyamina

80+ Platinum
Başka bir pcde deneme ihtimalim yok malesef başka bir mouse takmayı düşündüm ama başka ek mousem yok o yüzden normalde taktığım usb girişi yerine diğerine taktım ama yinede okumuyor okusada sıkıntı çıkarıyor
Teknik servis ile görüşün o zaman. Garanti kağıdında yazar iletişim bilgileri.

Hasxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknik servis ile görüşün o zaman. Garanti kağıdında yazar iletişim bilgileri.
sadece mouse çalışmıyor ama başka bir şey taktığımda sorunsuz çalışıyor örnek olarak kulaklığımı iki girişede takınca sıkıntı yok o yzüden acaba sıkıntı mousetamı diye düşündüm

Top Bottom