Mousem Çift Tıklıyor

laminâ

80+
Reaksiyon skoru
0
Farem çift tıklıyor YouTube'dan sorunları çözmeye çalıştım ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim farenin modeli Everest km -515

Farem çift tıklıyor YouTube'dan sorunları çözmeye çalıştım ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim farenin modeli Everest km -515
Makro tuşu var mi. Mesela bizim İnternet kafede 3 farklı makro çeşidi vardı kırmızı olunca tek vuruyor sarı olunca 3lu vuruyordu

Uzun vadede mouselerde olabiliyor
Post automatically merged:

Muhtemel 2 seçenek var:
1. Makrodan dolayı
2.Mouseden dolyaı
-------------------------
1. Makro çözümü için mousenini makrosau olup olmasığına bak varsa makrosunu ayarla (internetten bakabilirsin)
2. Mouse çözümünün olacağını sanmıyorum yeni mouse almak daha mantıklı

makrodan dolayı olabilir

mousenin modelini bulamadım link atar mısın

Mouse'un içinde switchler var aynı mekanik klavyelerde olanlar gibi.İnternete mouse switch yazarak bakabilirsiniz.
Mouse'un bozuk olan switch'i lehim makinesi aracalığı ile sökün.Daha sonra internetten sipariş verdiğiniz switch ile tekrardan lehimleyerek takın.

Bende de rival 105 vardı sorunu arada hiç basmıyordu arada çift tıklıyordu içindeki switch'i değiştirerek halletmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,276
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri