Mousem ince hareket etmiyor

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,651
Dostlar arena breakout oyununu oynuyorum mousem çok ince hareketler yapamıyor sanki piksel piksel hareket ediyor kaygan değil gibi , sniper oynarken farkettim adamın kafasına dürbünü tutuyorum fakat tam vurmam gereken yer çok ince nişangahı oraya getiremiyorum bir türlü , ya biraz sağına ya da biraz soluna denk geliyor ben mi kolsuzum diye test etmek için talim alanında denedim hayır ilk defa benim mallığım değilmiş :D mouseler'den pek anlamam dandik bir mouse kullanıyorum sebebi bu olabilir mi ?

Iyy ne korkunç oyunmuş. Cinayetler falan. Oyun işlemcini veya hafızayı zorluyor. Sebebi o olabilir.

Iyy ne korkunç oyunmuş. Cinayetler falan. Oyun işlemcini veya hafızayı zorluyor. Sebebi o olabilir.
32gb ram ve 7600 işlemcim var hocam sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanlı manlı böyle ya oynarken çok korkuyorum zaten

şu ana kadar hep arcade fps oyunları oynadım hani aman kaskının şurasına sıkayım da rahat delinsin gibi bir derdim olmadığı için böyle ince şeyler önemli değildi ancak bu oyunda mermiyi nereye sıktığın çok önemli ben adamı görüyorum o beni görüyor adamın gözlerine nişana alana kadar beni her türlü vuruyor çünkü hep o ince yeri kaçırıyor mouse :D

Dostlar arena breakout oyununu oynuyorum mousem çok ince hareketler yapamıyor sanki piksel piksel hareket ediyor kaygan değil gibi , sniper oynarken farkettim adamın kafasına dürbünü tutuyorum fakat tam vurmam gereken yer çok ince nişangahı oraya getiremiyorum bir türlü , ya biraz sağına ya da biraz soluna denk geliyor ben mi kolsuzum diye test etmek için talim alanında denedim hayır ilk defa benim mallığım değilmiş :D mouseler'den pek anlamam dandik bir mouse kullanıyorum sebebi bu olabilir mi ?
Senin kolun yoktur belki 😎😏

Senin kolun yoktur belki 😎😏
1760636139270.webp

milimetrelik hareket etmiyor aşırı tilt etti.

Arkaplanda çalışan bir şeyler de olabilir. Ama 32 GB RAM ile vız gelip tız geçmesi gerekirdi.

Mouse sensöründen kaynaklanıyor olabilir mi

Basitti 😎

Senin mouse böyle mi
yav arkadaş bir de benim meme(cinsel organ olan değil ban atmayın) arşivime laf ederdin diplerden çıkardığı videoya bak

başlıgı muharrem ince diye okudum :ROFLMAO:

Geri