ölücüadam42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 586
Fare destekliyorsa dpi yükseltmek denenebilir
zaten adını bile duymamışsınızdır hatta görmemişsinizdir hatta görürseniz yanındna bile geçmeyeceksinizdir de ben yine de söyliyim le coco almayın arkadaşlar.Sensör, dpi, belki windows mouse ayarı. Ben sensör derim eski bir mouse vardı an..... Olduğu yerde titreyerek yukarı çıkıyordu, cin girmiş içineo değilde bu razer pro mouse denediydim, abi mouse 1 cm yukarıdan algılıyor, benim mouse de eski kaldı. Skatesleride yalama oldu bir günüm bir günümü tutmuyor mouse değişmem lazım
![]()
tarkov cod ne buldularsa mixlemişler oyunu çok slow sanki iskelet sistemi simülasyonu oynuyomuşum gibi oldumIyy ne korkunç oyunmuş. Cinayetler falan. Oyun işlemcini veya hafızayı zorluyor. Sebebi o olabilir.
Abim hediye olarak almıştı hediye olduğundan dolayı fare cesedi koysaydı önüme bir şekilde takar oynardım yani düşünmesi yeter.O ne la cola cola gibi ya da popocoks ve ya Hugo
cod değil de Bf hissiyatı alıyorum hareketler falan ama oyun genel olarak güzel delta forceyi daha çok sevmiştim ama uçmalar kaçmalar beni çok içine çekmedi.tarkov cod ne buldularsa mixlemişler oyunu çok slow sanki iskelet sistemi simülasyonu oynuyomuşum gibi oldum
Cocococozaten adını bile duymamışsınızdır hatta görmemişsinizdir hatta görürseniz yanındna bile geçmeyeceksinizdir de ben yine de söyliyim le coco almayın arkadaşlar.
İyimiş bana mouse hediyen olmadıAbim hediye olarak almıştı hediye olduğundan dolayı fare cesedi koysaydı önüme bir şekilde takar oynardım yani düşünmesi yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cod değil de Bf hissiyatı alıyorum hareketler falan ama oyun genel olarak güzel delta forceyi daha çok sevmiştim ama uçmalar kaçmalar beni çok içine çekmedi.
param olsa verecem eft oynayacam ama yok , ab:i de sardı deliler gibi oynuyorum delta forceyi bırakma sebebim internetimdi hafiften çözdüm ama silmiştim ve 100gb indirmek en az 3 günümü alır üşeniyorum üstüne oynayan arkadaşım yokCocococo
İyimiş bana mouse hediyen olmadı.
Bende delta force oynuyordum, ilk sezon ve biraz da ikinci sezon sonra niyese bıraktım.
extraction shooter looter oyunlar yapması hiç kolay değil bence ama bakalım arena breakout nasıl bir kitle yakalayacak zaman gösterecek...Abim hediye olarak almıştı hediye olduğundan dolayı fare cesedi koysaydı önüme bir şekilde takar oynardım yani düşünmesi yeter.
cod değil de Bf hissiyatı alıyorum hareketler falan ama oyun genel olarak güzel delta forceyi daha çok sevmiştim ama uçmalar kaçmalar beni çok içine çekmedi.
çok fazla gelişmesi lazım , silahlar çok az , eklentiler çok az , mapler çok az , normal modda yeni başlayan oyuncuları oyundan soğutan +600 saat elemanlar çok fazla daha 70. saatimdeyim ve farm haritasında full + full tier 4 ekipmanlı elinde meta silahları olan elemanlar var , daha fazla içerik lazım o kadar çok şey var ki eksisi olan ama düzelecektir.extraction shooter looter oyunlar yapması hiç kolay değil bence ama bakalım arena breakout nasıl bir kitle yakalayacak zaman gösterecek...
ben tarkov semalarındayım ama iyi olur umarım..çok fazla gelişmesi lazım , silahlar çok az , eklentiler çok az , mapler çok az , normal modda yeni başlayan oyuncuları oyundan soğutan +600 saat elemanlar çok fazla daha 70. saatimdeyim ve farm haritasında full + full tier 4 ekipmanlı elinde meta silahları olan elemanlar var , daha fazla içerik lazım o kadar çok şey var ki eksisi olan ama düzelecektir.
Zaten bu yola tarkovla girdim 3 senedir takip ettiğim bir oyun fakat alternatifi olmadığı için bakamıyordum delta force ve ab:i ilaç gibi geldi özellikle ab:i nin mobil versiyonu dolu dolu bir oyun ondan dolayı umutluyum mobil üzerinde uzun süredir olan bir oyun pc ye yeni geldi ve umarım mobildeki özellikler hızlıca gelir.ben tarkov semalarındayım ama iyi olur umarım..