mouse sensörü yüzünden büyük ihtimalle bende de klasse pro var ve dandik mouselerin sensörleri algılamıyorArkadaşlar yeni porge 70x30 longteng mousepad aldım fakat mouseyi hızlıca çevirince (fps oyunu oynuyorum) görmüyor takılıyor fakat eski dandik rampage mousepadde sorun olmuyor sebebi nedir. Mousepad speed bu arada.
Mouse ajaz apex veya pro muArkadaşlar yeni porge 70x30 longteng mousepad aldım fakat mouseyi hızlıca çevirince (fps oyunu oynuyorum) görmüyor takılıyor fakat eski dandik rampage mousepadde sorun olmuyor sebebi nedir. Mousepad speed bu arada.
kanka dandik mouse rampageMouse ajaz apex veya pro mu![]()
Kablosuzsa kablolu çalıştırmayı dene. Veya mousepadsiz kullancaksınkanka dandik mouse rampage
.d
mousepad var eskisinde çalışıyo fakat yenisinde çalışmıyo longteng bide boşa almış gibi oldum kanka bide kabloluKablosuzsa kablolu çalıştırmayı dene. Veya mousepadsiz kullancaksın
Normal bazı mouselar algılamıyor her yüzeyimousepad var eskisinde çalışıyo fakat yenisinde çalışmıyo longteng bide boşa almış gibi oldum kanka bide kablolu
kalitesiz mouselerde kalitesiz sensörler oluyor o yüzden kolay algılamıyor bende de 500 liraya aldığım mouse masa örtüsünde çalışırken mousepadde çalışmıyorkanka dandik mouse rampage
.d
hocam aslında modelKablosuzsa kablolu çalıştırmayı dene. Veya mousepadsiz kullancaksın
Everest rampage aynı zatenhocam aslında model
Everest SGM-L1 LUMOS muş sadece rampage logosu yapmış adamlar
hocam hiç bilgim yok fakat mouse önerseniz ucuza iyiEverest rampage aynı zatengaming tarafı rampage
ucuz derken bütçeniz maximum kaçhocam hiç bilgim yok fakat mouse önerseniz ucuza iyi
500-1000 iyi geceler hocam bu arada ben yatıyorum.ucuz derken bütçeniz maximum kaç