Mousem mousepadde çalışmıyor.

Arkadaşlar yeni porge 70x30 longteng mousepad aldım fakat mouseyi hızlıca çevirince (fps oyunu oynuyorum) görmüyor takılıyor fakat eski dandik rampage mousepadde sorun olmuyor sebebi nedir. Mousepad speed bu arada.
knk klasseden aynisini aldim mousepad hybritt a9 ultra mouse yavasliyor takiliyor skatezleri cizdi birde cozumu bulursan banada soyle

500-1000 iyi geceler hocam bu arada ben yatıyorum.
iyi geceler ben sana atarım sen yarın bakarsın
bilerek bilinmiş markaların farelerini attım bozulma ihtimaline karşı muhattabın da olur aralarında razeri kullandıydım baya iyi bir fare asus tuf gaming m3 mausun plastik kalitesi orta düşük arası ama sağlam maus harpoon güzel maus kalitesi orta iyi arası steel series i denemedim bütçeyi az arttırabilirsen direkt rog gladius 2 al

iyi geceler ben sana atarım sen yarın bakarsın
bilerek bilinmiş markaların farelerini attım bozulma ihtimaline karşı muhattabın da olur aralarında razeri kullandıydım baya iyi bir fare asus tuf gaming m3 mausun plastik kalitesi orta düşük arası ama sağlam maus harpoon güzel maus kalitesi orta iyi arası steel series i denemedim bütçeyi az arttırabilirsen direkt rog gladius 2 al
aga razerin şekli şuankine en çok benzeyen onu beğendim. sağ olasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,039
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri