Öneri Mousepad nasıl temizlenmelidir?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,109
Artisan zero fx mousepad aldım yeni elime ulaştı. Bilen arkadaşlar varsa üstündeki kumaşı vb bozmadan nasıl temizlenir temizlemekten kastım yıkamak değil tozlardan veya yiyecek kırıntılarından arındırmak için. Mikrofiber bez kullan diyenler olmuş yüzey tabakasına zarar verir mi padin?

Artisan zero fx mousepad aldım yeni elime ulaştı. Bilen arkadaşlar varsa üstündeki kumaşı vb bozmadan nasıl temizlenir temizlemekten kastım yıkamak değil tozlardan veya yiyecek kırıntılarından arındırmak için. Mikrofiber bez kullan diyenler olmuş yüzey tabakasına zarar verir mi padin?
ben mikrofiber bez kullanıyorum arada toz almak için olan yumuşak uclu fırcalar

ıslak mendil yeterli gibi veya yüzey temizleme havlusu

sleepy ocean yüzey temizlik havlusu ıslak mendiller sıkıntı olabilir bazı yüzey temizlik havlularında paraben sls klor yok
mikrofiber bez var evde onunla bastırmadan tozunu alabilirim sanırım

Halı yıkar gibi banyoda duvara yapıştırıp yıkıyorum yıllardır yeni doğmuş bebek gibi oluyor. Sizin aldığınıza baktım ama bir fark göremedim farklı özelliği olan bir pad mi? Neden zarar görsün?
hocam bunlar japon dokuması olduğu için klasik padlarden çok daha hassas üstündeki hassasiyeti vb kaybetmemesi için doğru şekilde temizlemek lazım

Geri