YazılımKafa
80+ Gold
- Bütçe
- 500
Lenovo Legion Gaming Large mousepadim var. Medium istiyorum. Kaliteli önerir misiniz?
Onu gördüm de marka olanlar gibi kaliteli mi?Klasse longteng rakipsiz.
Birde bi küçüğünün ismi nedir? Buda biraz büyük gibi. Klavye falan koymadan sadece mouse koyacağım. O yüzden çok büyük olmasınOnu gördüm de marka olanlar gibi kaliteli mi?
Klasse longteng kaliteli merak etme , 500 TL'ye alabileceğin en iyi mousepadlerden. Gidip 5 para etmez steel series mouse padlerini almaktan iyidir her türlü.Onu gördüm de marka olanlar gibi kaliteli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bi küçüğünün ismi nedir? Buda biraz büyük gibi. Klavye falan koymadan sadece mouse koyacağım. O yüzden çok büyük olmasın
Peki bi küçük boyunun ismi nedir?Klasse longteng kaliteli merak etme , 500 TL'ye alabileceğin en iyi mousepadlerden. Gidip 5 para etmez steel series mouse padlerini almaktan iyidir her türlü.
Gayet iyi ve bilindik bir marka ayrıca mousepad 48x40 yani sadece mouse için mousepad ismi Klasse longteng huoyunPeki bi küçük boyunun ismi nedir?
Knk bende ki 43×40. Daha küçük lazım bana. Bu benim için büyükGayet iyi ve bilindik bir marka ayrıca mousepad 48x40 yani sadece mouse için mousepad ismi Klasse longteng huoyun
Ne kadar tercih etmesemde steelsreis qck alabilirsinKnk bende ki 43×40. Daha küçük lazım bana. Bu benim için büyük
Razer pro glide aldım. Boyutu tam istediğim gibiydi. Gelsin bakalım görücez kalitesini. Ben zaten e spor oyuncusu değilim öyle çok beklentim yok. Sadece aldığım üründe kalite hissiyatı istiyorumNe kadar tercih etmesemde steelsreis qck alabilirsin