Mousepad Önerisi 70x30

Keinz

80+
Reaksiyon skoru
18
70x30 mouse pad alıcağım qck düşünüyorum ama boyutu arttırınca fiyatı çok artıyor 200 300tl bandında önerebilceğiniz mousepadleri yazarsanız sevinirim

porge xrades veya klassenin mousepadlerine bakabilirsin 70x30 küçük geliyor haberin olsun en az 80x40 almanı öneririm

70x30 alma çok küçük geliyor

bu fiyata diğerlerinden iyi midir sizce
hocam rgbli mousepad kullanıyorum bende. Ama beni aşırı sıkmaya başladı 7-8 aydır kullanıyorum ortalama. Hem kablo kirliliği hem ışık fazla oldu sistemde gözümü yoruyor tavsiyem klavyeniz rgb ise mousepadin rgb olmasına gerek yok.

hocam rgbli mousepad kullanıyorum bende. Ama beni aşırı sıkmaya başladı 7-8 aydır kullanıyorum ortalama. Hem kablo kirliliği hem ışık fazla oldu sistemde gözümü yoruyor tavsiyem klavyeniz rgb ise mousepadin rgb olmasına gerek yok.
hocam klavye rgbsiz ama yinede mouse padi düz almak istiyorum rgb belki ilerde düşünürüm

hocam klavye rgbsiz ama yinede mouse padi düz almak istiyorum rgb belki ilerde düşünürüm
Bencede rgbsiz alın hocam. bende değiştiricem yakında
bunu alıcam 120x60 masam var zaten tamamını kaplıyor halı gibi dursun tüm sistem üstünde. Klasse kaliteli diyorlar göründüğü gibi gelir büyük ihtimal bende yakın zamanda araştırmıştım.

Bencede rgbsiz alın hocam. bende değiştiricem yakında
bunu alıcam 120x60 masam var zaten tamamını kaplıyor halı gibi dursun tüm sistem üstünde. Klasse kaliteli diyorlar göründüğü gibi gelir büyük ihtimal bende yakın zamanda araştırmıştım.
Klasseyide duydumda 220TL'ye 90x40 satıyor sence almalı mıyım oyun için iyi midir aşınma vesaire olur mu? bir de klassede güzel desenliler var desenler gözüktüğü gibi gelir mi

https://www.amazon.com.tr/dp/B09TTZ...e=380333&creativeASIN=B09TTZXWFB&linkCode=asn bunu düşünüyorum.
hocam bende bu attığımı alıcağım büyük ihtimalle teşekkürler önerilerin için.

Geri