bu iki mousepadi buldum birinin fiyatı diğerine göre yarı fiyatına neredeyse sebebi nedir hangisini almam daha mantıklı olur fps oyunları için ya da sizin başka önerileriniz var mı?
500-800 civarı yani olabildiğince f/p olursa güzel olurbütçe ne?
Klasse pro önerimdir
bu iki mousepadi buldum birinin fiyatı diğerine göre yarı fiyatına neredeyse sebebi nedir hangisini almam daha mantıklı olur fps oyunları için ya da sizin başka önerileriniz var mı?
500-800 civarı yani olabildiğince f/p olursa güzel olur
peki hocam 1000 liralık olandan farkı ne ki yarı fiyatına buKlasse pro önerimdir
fark nedir hocam 500 lira olanla 1000 lira arasındaki![]()
KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 809,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kumaş farkı ve hissiyat farkı var tabi longteng e spora daha yatkın ama mouse skateziniz de önemli olduğu için 500 tllik farka gerek olduğunu düşünmüyorum sisteminiz siyah veya beyaz hangisiyse ona göre model önereyim klassedenpeki hocam 1000 liralık olandan farkı ne ki yarı fiyatına bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
fark nedir hocam 500 lira olanla 1000 lira arasındaki
İkisini de kullanmadım bilmiyorum ama kalite farkı vardır büyük ihtimal. Attığım modeli hellian da kullanıyodu hatırladığım kadarıyla güncel olarakfark nedir hocam 500 lira olanla 1000 lira arasındaki
Pro serisi alabilirsinpeki hocam 1000 liralık olandan farkı ne ki yarı fiyatına bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
fark nedir hocam 500 lira olanla 1000 lira arasındaki
Dostum herkes bunu öneriyor farklı forumlarda da önerenler olmuş bilemedim ne yapacağımıYav yazık şu klassenin çakma Longtenglerini aldırtıyolar millete zımpara gibi mousepad. Stok bekleyip wraith w64 veya corsair qck al.
W64 al stok gelince çok daha iyi. Paran biraz daha çıkışırsa Spirit of aim alabilirsin.Dostum herkes bunu öneriyor farklı forumlarda da önerenler olmuş bilemedim ne yapacağımı
Spirit çok güzel duruyor ama bütçemi çok aşıyorW64 al stok gelince çok daha iyi. Paran biraz daha çıkışırsa Spirit of aim alabilirsin.