Neler Yeni

mousepad önerisi

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
arkadaşlar iyi günler kullanmakta olduğunuz/kullandığınız mousepad tavsiyesi alabilirim, ışıklı mışıklı olmasına gerek yok max50-60 olursa iyi olur, profesyonel bir şey aramıyorum atlama olmasın yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Abdüssamet Albayrak
Bunu kullanıyorum 1 yıl oldu cs ciyim taş gibi hiç bişey olmadı kayma falan da yapmıyor atlamada yok ama biraz büyük tek sıkıntı o

Yey_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yunus emre
arkadaşlar iyi günler kullanmakta olduğunuz/kullandığınız mousepad tavsiyesi alabilirim, ışıklı mışıklı olmasına gerek yok max50-60 olursa iyi olur, profesyonel bir şey aramıyorum atlama olmasın yeter

steelseries in üstüne marka tanımam mouse ve mousepad konusunda

• Beğen
Reaksiyonlar: CHEX

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu kullanıyorum 1 yıl oldu cs ciyim taş gibi hiç bişey olmadı kayma falan da yapmıyor atlamada yok ama biraz büyük tek sıkıntı o
knk attığın şey bende görünmüyor

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
inca mausped kullanıyorum 50 tl hem büyük hemde güzel kayma vs yapmıyo dokusuda güzel

Hewalidas

80+
Merhaba,
SteelSeries qck serisi gerçekten çok başarılı. Fakat kullandığım ürün parça deri :D 50x50 boyutlarında işlenmiş siyah renk deri alabilirsen parça deri satıcılarından daha makul olabilir sanırım. Sürtünme seviyesi Razer Firefly v2 ile neredeyse aynı. Mouse üzerinde kayıyor. Aldığın derinin maliyeti yaklaşık 25 tl. Kesinlikle öneririm. Ucuz Fiyat/ Max performans

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Appa AN-888 kullanıyorum. 70x30 ölçülerinde.
20-25 TL vermiştim. Gayet memnunum.

HepsiBurada'dan satın almıştım. Artık satılmıyormuş.
Ama internetten bulabilirsin.

Top Bottom