Neler Yeni

mousepad yüzeyi katlanılmış gibi

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Xrades Siyah Mouse Pad Aldım Yüzeyi Katlanılmış Gibi Yanı dümdüz değil kayganlığı güzel ama o rahatsız edıyor ve bıraz kayganlığı bozuyor sizce yıkasam düzelirmi ?

Doğuhan

80+ Silver
Xrades Siyah Mouse Pad Aldım Yüzeyi Katlanılmış Gibi Yanı dümdüz değil kayganlığı güzel ama o rahatsız edıyor ve bıraz kayganlığı bozuyor sizce yıkasam düzelirmi ?
Benimde mouse padım öyle katlanmışdı 2-3 gün halının altında koydum beklettim düzeldi

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde mouse padım öyle katlanmışdı 2-3 gün halının altında koydum beklettim düzeldi
halının altına düzelmez gibi çok anlaşılmıyor bakınca ama el sürünce hissiyatı anlaşılıyor oyuzden pek duzelır sanamam ama denenir sizce yıksam duzelırmı ?

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
üstüne düz kalacak şekilde bişeyler koy düzleşsin

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
halının altına düzelmez gibi çok anlaşılmıyor bakınca ama el sürünce hissiyatı anlaşılıyor oyuzden pek duzelır sanamam ama denenir sizce yıksam duzelırmı ?
üstüne düz olacak şekilde ağırlık koy belki hafif ısı ve ağırlık ile şekil verebilirsin

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular