Neler Yeni

Movavi video suite 2023 steam edition alınır mı

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Zultan
Merhaba arkadaşlar. İlk olarak Bütçem 500TL
Bir youtube kanalı açıp oyun videoları çekmeyi planlıyorum. 1080p 60fps istiyorum kalite olarak. Video edit programı Movavi video suite 2023 steam edition düşünüyorum.
Bazı yorumlarda programın çöktüğü ve bunun çok fazla olduğu yazıyor, bazı yorumlarda ise kullanıcılar çok memnun kalmış.
Program nasıldır? alınır mı?? Youtube videoları için uygunmudur? Yada steam sürümü ile normal sürüm arasındaki farklar nedir? Rica etsem, bilgi sahibi arkadaşlar öneri ve yardımda bulunabilirmi?
Program linki : Movavi Video Suite 2023 Steam Edition

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Merhaba arkadaşlar. İlk olarak Bütçem 500TL
Bir youtube kanalı açıp oyun videoları çekmeyi planlıyorum. 1080p 60fps istiyorum kalite olarak. Video edit programı Movavi video suite 2023 steam edition düşünüyorum.
Bazı yorumlarda programın çöktüğü ve bunun çok fazla olduğu yazıyor, bazı yorumlarda ise kullanıcılar çok memnun kalmış.
Program nasıldır? alınır mı?? Youtube videoları için uygunmudur? Yada steam sürümü ile normal sürüm arasındaki farklar nedir? Rica etsem, bilgi sahibi arkadaşlar öneri ve yardımda bulunabilirmi?
Program linki : Movavi Video Suite 2023 Steam Edition
Crack indir premierden devam et

invy

80+ Bronze
Crack beni korkutuyor, geçmiş zamanda çok uğraştım. Virüs korkusu olsun istemiyorum artık. Bütçem doğrultusunda en iyi programı almak istiyorum.
ben 3 yıldır crack kullanıyorum sorunsuz orjinal link

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Zultan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Capcut kullan hem ücretsiz
Siz söyledikten sonra, kullanımına ait bir kaç video izledim. Deneyeceğim teşekkürler. Peki bahsetmiş olduğum movavi programını önerir misiniz??

The Semih

80+ Gold
Siz söyledikten sonra, kullanımına ait bir kaç video izledim. Deneyeceğim teşekkürler. Peki bahsetmiş olduğum movavi programını önerir misiniz??
Giriş veya orta seviye edit yapıyorsan yeterli olucaktır, Capcut movaviden daha iyi.

Top Bottom