Neler Yeni

Moza R5 Direksiyon Seti Nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
Bütçe
27000
Merhaba İyi Günler,Yakın Zamanda Direksiyon Seti almak İstiyorum Bunun İçin Sizden Öneride Bulunmanızı İstiyorum. ilk baş T300Rs GT versiyon düşünmüştüm ama Videolarına vs bakınca R5 daha iyi geldi alınır mı?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,016
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Öncelikle T300'e göre kesinlikle çok daha iyi bir set olduğunu söylemeliyim. Çünkü T300 kayışlı sistem kullanıyor, yani motor ve simit arasında belli aktarma organları bulunuyor. Ancak Moza R5'te bunlar yok, gücü direkt motordan alıyor. Bu da kayışlı veya dişli sistemlere göre çok daha gerçekçi bir hissiyat veriyor. Kıyaslamak bile hata olur.

Ancak bu ürünün "Direct Drive" kategorisinde giriş seviyesi bir ürün olduğunu da unutmamak gerekiyor. Direksiyonun müthiş hissiyatına göre pedallar biraz sönük kalıyor diyebilirim. O kadar da kaliteli değiller ancak idare ederler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle T300'e göre kesinlikle çok daha iyi bir set olduğunu söylemeliyim. Çünkü T300 kayışlı sistem kullanıyor, yani motor ve simit arasında belli aktarma organları bulunuyor. Ancak Moza R5'te bunlar yok, gücü direkt motordan alıyor. Bu da kayışlı veya dişli sistemlere göre çok daha gerçekçi bir hissiyat veriyor. Kıyaslamak bile hata olur.

Ancak bu ürünün "Direct Drive" kategorisinde giriş seviyesi bir ürün olduğunu da unutmamak gerekiyor. Direksiyonun müthiş hissiyatına göre pedallar biraz sönük kalıyor diyebilirim. O kadar da kaliteli değiller ancak idare ederler.
Merhaba yanıtınız için teşekkürler. Zaten profesyonel bir kullanım için almıyorum beni oyunlarda tatmin edecekse çok iyi olur Forza oyunları Assetto Corsa ETS 2 NFS Formula 1 gibi oyunlarda oynamak için alacağım r5'i. aldıktan sonra 1-2 ay sonra ise yanına Thrustmaster TH8s vites ve kendi debriyajını almayı planlıyorum kuzenim ise G29 almayı planlıyor sizce nasıl söyledikerim?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,016
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Merhaba yanıtınız için teşekkürler. Zaten profesyonel bir kullanım için almıyorum beni oyunlarda tatmin edecekse çok iyi olur Forza oyunları Assetto Corsa ETS 2 NFS Formula 1 gibi oyunlarda oynamak için alacağım r5'i. aldıktan sonra 1-2 ay sonra ise yanına Thrustmaster TH8s vites ve kendi debriyajını almayı planlıyorum kuzenim ise G29 almayı planlıyor sizce nasıl söyledikerim?
Gayet güzel bir plan. Thrustmaster TH8S de gayet kalitelidir, şu anda kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşatmadı.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Burak
Merhaba İyi Günler,Yakın Zamanda Direksiyon Seti almak İstiyorum Bunun İçin Sizden Öneride Bulunmanızı İstiyorum. ilk baş T300Rs GT versiyon düşünmüştüm ama Videolarına vs bakınca R5 daha iyi geldi alınır mı?
T300 den çok daha iyi bence alınır hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
Gayet güzel bir plan. Thrustmaster TH8S de gayet kalitelidir, şu anda kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşatmadı.
Merhaba Gece gece aklıma takılan bi soru oldu https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.74.6 mediamarkt'ta 27bin Tl ürün
https://www.gelbura.com/moza-racing-r5-direct-drive-yaris-direksiyonu-seti-pc-pd-TET21623564364 gelburada ise 35bin tl
gelburada set içeriğini yazmışlar lakin medimarktta öyle bir yazı bulamadım aynı eşyalar mı var içinde bi bakma şansınız var mı eksik vs çıkmasın medimarkt.Fotoğraf gelburadan alınma

Ekler

• Screenshot_236.png
    Screenshot_236.png
    7.9 KB · Hit: 9

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,016
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Merhaba Gece gece aklıma takılan bi soru oldu https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_moza-r5-racing-simulator-bundle-masa-ustu-oyuncu-direksiyonu-siyah-1235919.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.74.6 mediamarkt'ta 27bin Tl ürün
https://www.gelbura.com/moza-racing-r5-direct-drive-yaris-direksiyonu-seti-pc-pd-TET21623564364 gelburada ise 35bin tl
gelburada set içeriğini yazmışlar lakin medimarktta öyle bir yazı bulamadım aynı eşyalar mı var içinde bi bakma şansınız var mı eksik vs çıkmasın medimarkt.Fotoğraf gelburadan alınma
Bir farkı yoktur. Yorumlarda da bu şekilde yazmışlar. Eksik bir şey olsa belirtirdi.
1729732490630.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA

Ekler

• Screenshot_273.png
    Screenshot_273.png
    104.4 KB · Hit: 15
  • Screenshot_277.png
    Screenshot_277.png
    2.1 MB · Hit: 15

BabaVoss7

80+ Silver
Merhaba hocam Bi kafamda soru oluştu bu üründe fren,debriyaj,gaz kısmı düz bir zemine koysak sorun olurmu acaba veya basabilirmiyim çünkü g29 gibi bi tabanı yok galiba bunun
kaydırmazı vardır arkadanda destek alıyor zaten. benimde gözümde bu set var g29 yeni sattım. g29 da güzel ama dişli aktarma sistemi sinir bozucu oluyor. teknoloji olarak eski kaldı artık. yeniden heveslenirsem moza almayı düşünüyorum şimdilik bence çok daha mantıklı set.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
kaydırmazı vardır arkadanda destek alıyor zaten. benimde gözümde bu set var g29 yeni sattım. g29 da güzel ama dişli aktarma sistemi sinir bozucu oluyor. teknoloji olarak eski kaldı artık. yeniden heveslenirsem moza almayı düşünüyorum şimdilik bence çok daha mantıklı set.
Umarım düz yere oluyordur çünkü gelburaya sormuşlar Düz yere olmaz Diyor Ya duvara Yaslamalisiniz yada Kokpit tarzı bir şey olması lazım tarzında bı yazı yazmış soruya

BabaVoss7

80+ Silver
Umarım düz yere oluyordur çünkü gelburaya sormuşlar Düz yere olmaz Diyor Ya duvara Yaslamalisiniz yada Kokpit tarzı bir şey olması lazım tarzında bı yazı yazmış soruya
videolarına bakın bence belli olur. ama gerçekten biraz sabitlemek gerekiyor. ben g29 dada rahat edemiyordum. ve yre düz koysak bile ergonomik olmuyor. pedallar çok dik kalıyordu o yüzden bize yakın kısmını yükseltiyordum ben hep. bundada aynı olur bence

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Deniz Ayaz Ocak
ben monza yerine var fantec yada Simagic bakarım em internete daha çok hazır setupları var bil çoğu oyum remi destekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
ben monza yerine var fantec yada Simagic bakarım em internete daha çok hazır setupları var bil çoğu oyum remi destekliyor
Valla kafama Yatan bu Bunu Almak İstiyorum Galiba Ya

Top Bottom