DD alan adam 1 ay sonra köşeye atacak adam değildir. Köşeye atmalık bir şey istiyorsan ikinci el DFGT alırsın hevesini gidermek için.Bunun köşeye atma süresi diğerlerine göre biraz fazla ama en nihayetin de köşeye gitcen
Ümraniye'de bir internet kafede moza racing setler vardı ilk orada denemiştim isteyen bu tarz yerlerde deneyebilir.Simracing dünyasına giriş yapmak istiyorsanız G29 önermiyorum. Zaten pek çok arkadaşta aynısını söylemiş. G29'da pedallar günü kurtarıyor fakat direksiyondaki gürültü ve yarışlarda size verdiği his çok iyi değil. Ama ETS2 için uygun olabilir. Deneyimleyerek alırsanız da sizin için çok daha iyi olur.
Mükemmel ama 20 k altına düşerse peynir ekmek gibi alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gayış sistem diye biliyorum g29 mekanik çark sisteme sahip
Hayır Moza R5 kayışlı değil. Direct drive, yani direksiyon mili direkt olarak motora bağlı. Arada dişli veya kayış gibi ekstra parçalar olmadığı için mükemmel bir hissiyat sağlıyor.Trustmaster daki sistem gibi değil mi direksiyon?
iracing gibi planları varsa atılmaz. ama makas için alayım ara sıra oynarım diyen adam atar.Bunun köşeye atma süresi diğerlerine göre biraz fazla ama en nihayetin de köşeye gitcen
Biraz daha düşmesini bekleyenlerdenim ve ara ara takip ediyorum ama düşer mi bilmiyorum.Biraz daha düşerse alacağımtakip eden varsa beni de uyandırsın