Mpow Air II KABLOSUZ 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Nays ile 🔥🔥🔥756 TL🔥🔥🔥

D3ATHLY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,068
satıcı ile görüştüm kablosuzmuş ve piyasanın en uygun fiyatında şuan, kopma sorunlarından bahsediliyor @Ckribrahim bilgisi vardır belki doğru mu reis?

not: mikrofon çıkmıyor

piyasa 950+

satıcı ile görüştüm kablosuzmuş ve piyasanın en uygun fiyatında şuan, kopma sorunlarından bahsediliyor @Ckribrahim bilgisi vardır belki doğru mu reis?

not: mikrofon çıkmıyor

piyasa 950+

Mikrofon kopma oluyordu. Şuan olmuyor sanırım kardeşim kullanıyor benim. Alınır.

Mikrofon kopma oluyordu. Şuan olmuyor sanırım kardeşim kullanıyor benim. Alınır.

geri dönüşün için teşekkürler kardeşim, biraz araştırdım Air II olan modeliymiş bu bir de bunun Air I varmış, kopma olmayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de kopuyordu az önce sordum bu durum kalmamış ilginç geldi.
bass tiz nasıl? şarjı kaç saat 7 geçiyor resmiyette ama

geri dönüşün için teşekkürler kardeşim, biraz araştırdım Air II olan modeliymiş bu bir de bunun Air I varmış, kopma olmayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bass tiz nasıl?
Air II bendeki. Mavi direk bunun aynısı. Ses olarak yeni bir kulaklıktan örnek vereyim. Sennheiser Gsp 301 nin çok benzeri.

Bu fiyata başka hangi kulaklığı önerirsiniz? Wireless olması şart değil. Donanım arşivi bugün incelediği gamepower ile kıyaslarsak hangisi ağır basar?

Air II bendeki. Mavi direk bunun aynısı. Ses olarak yeni bir kulaklıktan örnek vereyim. Sennheiser Gsp 301 nin çok benzeri.
Üstadım o zaman gsp 301 siparişini iptal edip bunu alsam aralarında çok ses farkı yaşamam demi. İkisini de kullanan birisi olarak sizin yorumunuz sanki kalite farkı olmaz gibi.

alayım mı gsp301 i kaçırdım.. cs valo oynuyom mikrofonuda önemli sesi falanda
Üstadım o zaman gsp 301 siparişini iptal edip bunu alsam aralarında çok ses farkı yaşamam demi. İkisini de kullanan birisi olarak sizin yorumunuz sanki kalite farkı olmaz gibi.

alayım mı gsp301 i kaçırdım.. cs valo oynuyom mikrofonuda önemli sesi falanda
Ben videolarını izledim uzun kullanım çokta içerik yok zaten. Kablosuz sizin için zorunlu değilse almayın. Kablosuz şart ise alıp kullanabilirsiniz rakiplerine göre fiyat avantajı var diyorlar. Kablosuz şart ise bunun yerine rampage crack bakın hocam. Arada fiyat farkı var ama o daha başarılıdır.

Geri